kristityn elämä

Jumala on minun tukeni

Jumala on minun tukeni, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Flor Saurina/Unsplash

Viime viikon aikana on osoittanut minulle, kuinka heikkoa vahvuuteni on. Ei ihmisen tietenkään tarvitse saada trooppista tautia ymmärtääkseen tämän, mutta näin minulle tapahtui. Olin voimaton – ja vieläkin jollain tasolla olen – kuin kissanpentu. Ei voimaa suunnitella, organisoida tai toteuttaa minkäänlaisia asioita, kun nukkuminen on ainut, mihin pystyt. Mutta onneksi minulla on auttaja, sillä Jumala on minun tukeni niin kuin Raamattu kertoo:

Mutta Jumala on auttajani,
Herra on minun tukeni.

(Ps. 54:6)

Kuinka siunattuja olemmekaan, kun meillä on Jumala, jonka voima ja halu auttaa, ovat isompia kuin meidän heikkoutemme. Koska Jumala on minun tukeni, minä voin levätä. Ja koska hän on minun auttajani, minä voin olla niin heikko kuin olen ja tietää samalla, että kaikki on kuitenkin hyvin.

Jumala on minun tukeni

Minun heikkouteni ei pelästytä Jumala pois luotani. Hänestä on aivan ok, etten pysty antamaan mitään muutan kuin heikkouteni. Minun arvoni ei ole siinä, kuinka paljon pystyn tekemään hänen kunniakseen, vaan siinä, että minä olen hänen rakas lapsensa. On siunaus saada muistutus tästä asiasta. Niin usein ajattelemme, että arvomme tulee tuotteliaisuudestamme, jopa Jumalan valtakunnassa.

Ehei, ystäväni. Sinun arvosi on aina muuttumaton. Eikä sinua ole jätetty pärjäämään yksin. Ei. Jumala on sinun auttajasi. Hän on sinun sielusi tuki ja turva. Miten mielettömän hienoa, eikö totta?

Joten tukeudu häneen tänään. Älä yritä olla enemmän kuin olet. Tuo vain Jumalalle koko elämäsi sellaisena kuin se on. Anna hänen olle voimasi ja viisautesi. Sinun elämäsi ei ole sinun harteillasi, kun olet Jumalan lapsi. Mikä helpotus, eikö vain? Me voimme lopettaa esittämisen ja aloittaa ylistyksen. Jumalalle on suunnitelma meitä kaikkia varten juuri tähän tilanteeseen, jossa juuri nyt olemme. Joten kiitetään ja ylistetään kaaoksenkin keskellä. Sillä kuten tiedämme, erityisesti kaaos on hyvin hedelmällinen aloituskohta Jumalan työlle.

Rakas Taivaan Isä,
Kiitos, että olet auttajemme.
Me antaudumme sinulle kaikkine iloinemme, kysymyksinemme, ongelminemme.
Kiitos, että olet tukemme.
Tee jotain kaunista heikkouksistamme.
Täytä meidät voimallasi, viisaudellasi ja armollasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Jumala on minun tukeni ja minun ei tarvitse olla enempää kuin olen. Minä voin olla vain tavallinen ihminen. Eikö olekin mahtavaa? Minä en ainakaan keksi, mitään upeampaa. Entäpä sinä?
Ole siunattu, rakas ystäväni! Iloitse Herrasta, sinun Jumalastasi! Hän on apusi ja tuksei elämäsi kaikkina päivinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *