uskossa kasvaminen

Keskity Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun

keskity Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun


Jos mietit, miten toimisit elämän haasteiden tai äänekkäiden kriitikkojesi suhteen, neuvoni sinulle on hyvin yksinkertainen: Katso Jeesukseen ja kaikki muu katoaa. Tämä voi kuulostaa liian optimistiselta ja idealistiseltä, mutta se kuitenkin toimii. Perspektiivin vaihtaminen toimii aina. Mutta keskittyminen Jeesukseen on vielä parempaa, sillä se tuo meille Jumalan avun. Ja sehän muutta kaiken, eikö totta? Joten keskity Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun ja elämäsi tasapainottuu.

Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi, pankaamme pois kaikki mikä painaa ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme, 2katse suunnattuna Jeesukseen, uskomme perustajaan ja täydelliseksi tekijään. Edessään olleen ilon tähden hän häpeästä välittämättä kesti ristillä kärsimykset, ja nyt hän istuu Jumalan valtaistuimen oikealla puolella. 3Ajatelkaa häntä, joka kesti syntisten ankaran vastustuksen, jotta ette menettäisi rohkeuttanne ja antaisi periksi. (Hepr. 12:1-3, NIV)

Keskity Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun

Tiedän, että tämä neuvo on vastoin yleistä mielipidettä. Mutta se sisältää totuuden, elämän ja se on tie, joka vie perille. Miten sitten voimme keskittyä Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun? Meitä kehotetaan tekemään kaksi asiaa:

  1. Laitetaan pois kaikki mikä painaa ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Meitä kutsutaan jättämään kaikki tämä ristin juurelle. Eikä meitä jätetä tähän prosessiin yksin, vaan Jumalan armo voimaannuttaa ja auttaa meitä tekemään näin.
  2. Juostaan sinnikkäästi katse suunnattuna Jeesukseen (eikä ongelmiimme tai meitä kritisoiviin ihmisiin eikä varsinkaan omiin epäonnistumisiimme). Jeesukselta saamme voimaa, täytymme rauhalla ja ilolla, olemme siunattuja.

…ja olet suuresti siunattu

Maailma on täynnä kuolemaa ja kuolemista ja jaksaaksemme kaiken tämän keskellä, me tarvitsemme Jeesusta. Kun keskitymme Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun, elämämme täyttyy todellisella elämällä. Sitten voimme ylistää Jumalaa jopa kuoleman laaksossa. Silloin emme menetä rohkeutta tai anna periksi.

En tiedä mitään muuta tapaa elää täydesti ja yltäkylläisesti kuin Jeesus. Kun elämme Kristuksessa, saamme kaiken, mitä Jeesuksella on. Ja se on enemmän kuin mitä koskaan tarvitsemme. Tällä tavalla yhä paremmat asiat odottavat meitä edessäpäin. Ystäväni, hengitä toivoa ja lepää armossa.

Rakas Jumala,
Kiitos, että muistuta meitä hyvyydestäsi ja
kiitos, että anna meille yltäkylläisesti elämää Jeesuksessa.
Sinä rakastat meitä enemmän kuin pystymme ymmärtämään.
Haluamma laittaa pois kaiken, mikä painaa
ja synnin, joka niin helposti kietoutuu meihin.
Auta meitä keskittymään Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun
ja tee meistä joka päivä vähän enemmän Kristuksen kaltaisia.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä, etsi ensin Jumalaa ja kaikki muu sinulle annetaan. Tämä on ihme, jonka saamme kokea tavallisessa arjessa. Jos sinulla on vaikeuksia keskittyä Jumalaan enemmän kuin mihinkään muuhun, saat siihenkin pyytää apua ja voimaa Jumalalta. Hän mielellään auttaa sinua ja voimaannuttaa sinut elämään hänen tahtonsa mukaisesti armon ja rakkauden lähettiläänä omassa elinympäristössäsi. Jumala haluaa siunata sinua ja auttaa sinua elämään rohkeasti ja rakastaen. Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni. Jumala on totta ja hänen rakkautensa sinua kohtaan on totisinta totta. Elä tässä armossa ja rakkaudessa! Ja jaa sitä eteenpäin!

2 thoughts on “Keskity Jeesukseen enemmän kuin mihinkään muuhun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *