kristityn elämä

Kiitollisuus siunaa sinua

Kiitollisuus siunaa sinua

Mitä mieltä sinä olet? Onko kiitollisuus vain yksi vaatimus lisää tehtävälistallasi vai onko se jotain, mikä mahdollisesti siunaa sinua? Kiitollisuus voi aluksi tuntua siltä, että se veisi enemmän kuin antaisi, mutta kun opimme huomaamaan siunaukset ympärillämme, se antaa enemmän kuin ottaa. Kiitollisuus siunaa sinua. Ja kun opimme tämän, emme pysty enää elämään ilman sitä.

Ensinnäkin, kiitollisuus opettaa meidät tarkkailemaan omaa elämäämme, näkemään sen pieniä yksityiskohtia. Miten muuten löytäisimme kiitollisuudenaiheita? Ja vasta kun olemme tietoisia oman elämämme ulottuvuuksista, me alamme todella elää. Muutoin vain unissakävelemme läpi elämän. Siksi kiitollisuus siunaa sinua.

Jokainen hyvä anti ja jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, taivaan tähtien Isältä, jonka luona ei mikään muutu, ei valo vaihdu varjoksi. (Jaakob 1:17)

Kiitollisuus siunaa sinua

Toiseksi, kiitollisuus opettaa meille, että ”kaikki on armoa”, kuten Henri Nouwen asian ilmaisee. Hän jatkaa, ”Niin kauan kuin olemme harmistuneita tai katkeria asioista, jotka eivät tapahtuneet, ihmissuhteista, joiden olisimme toivoneet päättyneen eri tavalla, virheistä, jotka toivomme, ettemme olisi tehneet, sydämemme pysyy eristäytyneenä, kyvyttömänä kantamaan hedelmää edessämme olevassa uudessa elämässämme. Sillä tavalla pidämme osan meistä Jumalasta erillään.”

Kiitollisuus siunaa sinua, koska se aukaisee silmäsi näkemään, että kaikki todella on armoa ja se suurentaa sydäntäsi vastaanottamaan Jumalan ja kaiken, mitä hänellä on varattuna sinun varallesi. Voit aloittaa iloitsemalla elämästäsi, harjoittamalla kiitollisuutta ja ylistämään joka tilanteessa. Sillä kaikki todellakin on armoa, siitäkin huolimatta, ettemme itse sitä välttämättä tällä hetkellä näe.

Rakas Jumala,
Herätä meidät horroksesta.
Anna meille anteeksi valituksemme ja harmistuksemme asioista, joita meille on tapahtunut.
Auta meitä kiittämään joka tilassa ja auta meitä nurisemisen sijaan antamaan sinulle kaiken, mitä meille on tapahtunut.
Kiitos, että sinä valvot elämäämme ja
avaat silmämme näkemään ja arvostamaan elämäämme.
Siunaa meitä, Herra, suunnitelmasi mukaisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Muistatko sinä kiittää Jumalaa elämäsi pienistä asioista? Se auttaa sinua elämään hetkessä ja siten hidastamaan vauhtia nauttiaksesi elämästä. Suosittelen sitä lämpimästi. Samoin suosittelen kiittämistä joka tilassa. Kiittämistä silloinkin, kun et ymmärrä, mitä on tapahtumassa. Kiitos toivottaa Jumalan tervetulleeksi elämääsi. Jeesuskin kiitti ennen ihmeiden tapahtumista. Kiitoksella annamme Jumalalle luvan tehdä ihmeitä myös meidän elämässämme. Ja sitähän me haluamme, eikö? Tule, Herra Jeesus! Tule ja tee ihmeitäsi! Ole suuresti siunattu, ystäväni. Olen sinusta kiitollinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *