uskossa kasvaminen

Maailman turvallisin paikka

Maailman turvallisin paikka

Mikä on sinun suosikkipaikkasi? Ehkä sellainen paikka, missä olet turvassa, tunnet olevast rakastettu juuri sellaisena kuin olet? Toivon, että sinulla on sellainen paikka. Mutta jos ei, tiedä, että olet enemmän kuin tervetullut Jeesuksen syliin. Se ei ole ainoastaan paras mutta myös maailman turvallisin paikka. Miten niin?

Koska se on paikka, mistä löydämme lepoa, rauhaa ja armoa armon päälle. Ja kuten Warren Wiersbe on sanonut ”Maailman turvallisin paikka on Jumalan tahdossa, ja turvallisin suoja on Jumalan nimessä”.

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin:»Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.» (Psalmi 91:1-2)

Maailman turvallisin paikka

Kun seuraamme Jeesusta, kuljemme Jumalan tahdon mukaan, olemme turvassa, aina ja kaikkialla. Ei ole paikkaa mihin Jumalan armo ei yltäisi. John Newtonin sanoin ”Jos Herra on kanssamme, meillä ei ole mitään syytä pelätä. Hänen katseensa seuraa meitä, hänen kätensä suojelee meitä, hänen korvansa kallistuu puoleemme – hänen armonsa on riittävä, hänen lupauksensa muuttumattomia.”

Herra on uskollinen, ja hän on vahvistava teitä ja varjeleva teitä pahalta. (2. Tess. 3:3)

Kaikki Raamatun lupaukset koskevat myös sinua ja minua. Siksi voimme tukeutua niihin. Mutta niin kuin Hannah Whitall Smith huomauttaa, lepo Jumalan armossa on paras, suloisin ja turvallisin paikka maailmassa: ”Kerran ymmärisin mitä oli levätä Jumalan lupausten kalliolla, ja se todellakin oli kallisarvoinen lepopaikka, mutta nyt lepään hänen armossaan. Hän opettaa minulle, että hänen rakkautensa syli on paljon suloisempi lepopaikka kuin edes hänen lupaustensa kallio.”

Jos Jeesus on sinun suosikkipaikkasi, olet aina kotona (olit sitten missä tahansa), olet aina turvassa, aina rakastettu ja rauha on luonasi. Minä haluan juuri tätä. Ja vastaanotan sen mitä suurimmalla ilolla.

Rakas Jumala,
Kiitos, että annat meille kaiken tarvitsemamme.
Näytä meille miten voimme tehdä kotimme sinuun.
Auta meitä oppimaan lepäämään sinussa 
ja paistattelemaan armossasi ja rakkaudessasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Turvaudutko sinä Jumalaan kaikessa? Onko sinun ’mansikkapaikkasi’ Jeesuksen sylissä? Jos et vielä koe näin, pyydä Jumalaa opettamaan sinua, miten viettää enemmän aikaa hänen kanssaan. Sillä Jumalan läsnäolossa saamme kokea sellaista rauhaa ja rakkautta, mikä ei ole missään muualla mahdollista. Voit aloittaa rukoilemalla ja lukemalla Raamattua. Muista kuunnella, mitä Jeesuksella on sinulle varattuna. Ole suuresti siunattu, ystäväni!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *