Jeesus

Miten kokea hämmästystä pyhän edessä tänään

Miten hämmästyä Jeesuksesta tänään
Eikö olekin upeaa lukea siitä miten innokkasti ihmiset hakeutuivat Jeesuksen luo? Miten he olivat ihmeissään hänestä. Jeesus ei kuitenkaan ollut joukkojen mielistelijä, vaan hänen sanomansa ja toimintansa vain olivat niin syvällisiä ja voimaannuttavia, että ihmiset tulivat kosketetuiksi. Eikö olisikin upeaa olla väkijoukossa kuuntelemassa Jeesuksen opetusta, täyttyä ihmetyksestä hänen puheensa voimasta? Kyllä vain. Olisi mahtavaa kokea hämmästystä pyhän edessä tänäänkin. Olisiko se yhä mahdollista?

Ihmiset hämmästyivät nähdessään, kuinka mykät puhuivat, raajarikot tervehtyivät, rammat kävelivät ja sokeat näkivät, ja he ylistivät Israelin Jumalaa. (Matteus 15:30-31)

Miten kokea hämmästystä pyhän edessä tänään

Arvaa mitä? Minulla on sinulle hyviä uutisia tänään: sinä voit tavata Jeesuksen juuri tänä päivänä. Kyllä, Jeesus kuoli ristillä, mutta hänet herätettiin kuolleista. Ja hän elää yhä. Voimme kohdata hänet rukouksessa ja Jumalan Sanassa. Sillä tavoin voimme kokea hämmästystä pyhän edessä tänäänkin. Jeesuksen sanoman voima ei ole muuttunut miksikään. Vain muutama raamatunjae ja olen jälleen kerran täynnä hämmästystä Jeesuksesta.

Jumalan Sana, Jeesus, puhuu yhä meille. Erityisesti jos pyydämme Pyhää Henkeä avaamaan sydämemme kuulemaan, mitä Jeesuksella on sanottavana meille. Me voimme kokea hämmästystä pyhän edessä tänään ja aivan jokaisena päivänä. Jumalan elävä sana opettaa, rohkaisee, lohduttaa ja kannattelee meitä uskon matkallamme. Usko toimii, rakkaat ystävät, ja Jeesus on mahtava.

Jeesuksen sanoma on yhä ajankohtainen  ja armo on yhtä voimakas kuin 2000 vuotta sitten. Me voimme yhä kokea hämmästystä Jeesuksen edessä kunhan vietämme vähän aikaa rukouksessa ja Jumalan Sanan äärellä. Jeesus on luvannut olla kanssamme maailman loppuun asti. Joten ei pakoilla vaan juostaan Jeesuksen syliin. Sillä se on maailman paras paikka.

 

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet niin monin eri tavoin niin mahtava.
Me olemme hämmästyneitä sinun armollisesta sanomastasi.
Kiitos, että kutsut meitä viettämään aikaa kanssasi.
Puhu meille Sanasi kautta,
anna meidän tuntea läsnäolosi ja
tuntea sanomasi voima elämässämme.
Me haluamme kokea edessäsi hämmästystä tänään ja ihan joka päivä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Tiedätkö sinä, mitä on kokea hämmästystä pyhän edessä? Silloin ymmärrämme, että Jumala on Jumala ja me olemme ihmisiä. Silloin ymmärrämme, että olemme pyhän edessä, rakastavan Jumalan edessä. Ja se todellakin on se maailman paras paikka, sillä Jumala vastaanottaa meidät syli ja sydän avoinna. Ei pysytä poissa, eihän? Ja tuodaan muitakin armon ja rauhan tyyssijaan! Ole suuresti siunattu, rakas ystävä! Iloa elämääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *