armoa arkeesi

Armo on Jumalan voima

Armo on Jumalan voima

Kamppailetko arjen haasteiden kanssa? Oletko voimiesi äärirajoilla? Minulla on sinulle hyviä uutisia. Ensinnäkin, sinä olet syvästi rakastettu. Ja toiseksi: Jumala haluaa auttaa sinua. Tiedän, se tuntuu uskomattomalta. Mutta Jumala ei lähettänyt Jeesusta pelastamaan sinut ja sitten jättämään sinua pärjäämään yksin arjen haasteissa. Pyhä Henki on täällä meitä auttamassa. Meidän täytyy vain pyytää apua. Tämä ei ole tyhjä lupaus eikä Jumala ole voimaton. Itse asiassa, päin vastoin. Armo on Jumalan voima meitä varten, yhä aktiivinen tässä ja nyt.

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Se on sama väkevä voima, jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa, ylemmäksi kaikkia valtoja, voimia ja mahteja, ylemmäksi kaikkia herruuksia, jotka mainitaan tässä ja tulevassakin maailmassa. Jumala on alistanut kaiken hänen valtaansa ja asettanut hänet kaiken yläpuolelle seurakuntansa pääksi. Seurakunta on Kristuksen ruumis ja hänen täyteytensä, hänen, joka kaiken kaikessa täyttää. (Ef. 1:17-23)

Armo on Jumalan voima

Huomasitko? Sama mittaamaton voima, jolla Jumala herätti Jeesuksen kuolleista vaikuttaa meissä uskovissa. Vau. Sama voima, joka oli käytössä ylösnousemuksessa on sinua varten. Hallelujaa. Miksi sitten emme tiedä siitä ja/tai käytä sitä? Armo on Jumalan voima meitä varten. Ilman sitä emme pysty elämään Jumalan vaatimusten tai suunnitelmien mukaan. Mutta tämä uskomaton hengellinen voima meissä pystyy siihen. Joten käytetään sitä. Pyydetään Jumalaa antamaan armoa armon päälle, niin paljon armoa, että todella tulemme voimaannutetuiksi kristityn elämää ja palvelua varten.

Jätän nyt teidät Jumalan ja hänen armonsa sanan haltuun, sen sanan, jossa on voima rakentaa teitä ja antaa perintöosa kaikkien pyhitettyjen joukossa. (Apt. 20:32)

Meidän ei tule unohtaa, että armo on Jumalan voima meitä varten. Ensiksi pelastamaan meidät ja sitten voimaannuttamaan meitä. Joka päivä. Kaikkialla. Miten ihmeellinen Jumala onkaan. Hän varmistaa, että varmasti pääsemme perille taivaan kotiin. Ja opimme tuntemaan häntä paremmin matkan aikana.

Armollinen Jumala,
Me ylistämme sinua.
Olet ihmeellisempi kuin osaamme edes kuvitella, saati ymmärtää.
Kiitos, että rakastat meitä äärettömästi.
Anna meille armoa armon päälle.
Voimaannuta, rohkaise, nosta.
Paranna, puhdista, täytä Hengelläsi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin aivan mahtavaa? Jumalan armovoima on meitä varten. Me saamme olla heikkoja ja väsyksissä, Jumalan käsivarret kyllä kantavat meitä. Heikkoudessa Jumalan voima tulee esiin parhaiten. Joten luotetaan Jumalaan ja hänen voimaansa. Annetaan Pyhälle Hengelle vapaat kädet toimia elämässämme ja kauttamme. Pyydetään Taivaan Isältä armoa voimaannuttamaan meidät aivan joka päivä. Me emme ole yksin, emmekä voimattomia. Hallelujaa. Ole siis siunattu, ystäväni. Jumalan armo kanssasi!

6 thoughts on “Armo on Jumalan voima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *