kristityn elämä

Tehtävänä armon ja rakkauden jakaminen

Armon ja rakkauden jakaminen

Joskus minulta kysytään, miksi olen niin innoissani jakamassa evankeliumia ja viemässä ilosanomaa eteenpäin. Vastaukseni on hyvin yksinkertainen. Kaikki johtuu Jumalan rakkaudesta ja hänen ihmeellisestä armostaan. Sillä Jumala on minua niin suuresti rakastanut, etten voi muuta kuin rakastaa takaisin. Ja Jumalaa rakastetaan jakamalla hänen armoaan ja rakkauttaan muille. Siksi meidän tehtävänämme siis on armon ja rakkauden jakaminen.

Jumalan ihmeellinen armo on kokonaisvaltaisesti muuttanut minut. Ja sydämen pohjasta asti uskon, että kaikkien pitäisi tietää, että

a) heitä rakastetaan juuri sellaisina kuin he ovat,
b) Jumalan armo kattaa heidän kaikki syntinsä, kun he kääntyvät Jeesuksen puoleen,
c) heidän ei tarvitse pärjätä yksin, Jumala ja hänen lapsensa ovat heidän puolellansa,
d) Jumala tarjoaa armonsa voimaksemme arkeen, ja
e) uskoessamme Jeesukseen, iankaikkinen elämä odottaa meitä.

Tehtävänä armon ja rakkauden jakaminen

Me olemme kaikki kutsuttu elämään Herralle, tekemään parhaamme siellä missä olemme ja mitä tahansa teemmekin. Kun tämä on asenteemme, meidän ei tarvitse janota kunniaa ja mainetta iankaikkisuuden tällä puolella. Unelmoin siitä, että Jumala käyttäisi minua kunniakseen. Niin että mahdollisimman moni voisi tulla tuntemaan Jumalan ja hänen kykynsä rakastaa ja huolehtia meistä loputtomasti.

Mitä teettekin, tehkää se täydestä sydämestä, niin kuin tekisitte sen Herralle ettekä ihmisille. Muistakaa, että saatte Herralta palkan, osuutenne perinnöstä. Palvelkaa Herraa Kristusta. (Kol.3:23-24)

Meitä kaikkia ei ole kutsuttu palvelemaan jakamalla evankeliumia sanoin, mutta meidät kaikki on kutsuttu palvelemaan häntä teoillamme. Joten sinä voit palvella Jumalaa esimerkiksi tiskaamalla hänen kunniakseen. Meillä kaikilla on oma paikkamme Jumalan suunnitelmissa. Innostavaa! Me kaikki voimme palvella Jumalaa. Ei siksi että meidät pakotettaisiin siihen, vaan siksi että Jumalan armo muuttaa meitä ja sitten lähettää meidät rakastamaan muita niin kuin meitä on rakastettu.

Monet meistä eivät saa rahallista korvausta kaikesta siitä, mitä teemme Herralle tässä elämässä. Mutta tiedä, että kun olet tekemisissä Jumalan kanssa, et koskaan tule huijatuksi. Hän siunaa sinua ja palkitsee sinut läsnäolollaan iankaikkisesti.

Rakas Jumala,
Kiitos, että rakastat meitä niin paljon.
Sinun armosi saa meidät rakastamaan sinua.
Käytä meitä kunniaksesi, Herra.
Näytä meille miten voimme parhaiten palvella sinua.
Kiitos, että annat meille kaiken tarvitsemamme.
Siunaa meitä niin kuin hyväksi näet.
Jeesuksen kalliissa nimessä ja veressä,
Aamen

P.S.

Ole siunattu, ystäväni! Iloitse siitä, että olet suuresti rakastettu. Jumalalla on ihania suunnitelmia varallesi ja siksi hän kutsuu sinua palvelemaan omilla lahjoillasi, armoa ja rakkautta jakamaan. Ja tiedätkös, juuri tässä olet onnellisimmillasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *