armoa arkeesi

Anteeksiannetut synnit vajoavat meren syvyyksiin

Anteeksiannetut synnit vajoavat meren syvyyksiinTunnetko syyllisyyttä jostakin, jota olet tehnyt menneisyydessäsi? Vaikka olet jo katunut ja saanut anteeksi? Minulla on sinulle hyviä uutisia. Kun Jumala on antanut sinulle anteeksi, hän ei enää muistele syntejäsi. Miten tiedän tämän? Raamattu kertoo meille, että Jumala polkee syntimme jalkojensa alle, anteeksiannetut synnit vajoavat meren syvyyksiin.

Sinä armahdat meitä yhä,
poljet syntimme jalkojesi alle.
Kaikki syntimme sinä heität
meren syvyyteen.
(Miika 7:19)

Anteeksiannetut synnit vajoavat meren syvyyksiin

Kun syntisi ovat vajonneet meren syvyyksiin, ne ovat todella poissa. Sillä valtameri on todella, todella syvä. Todella syvä. Kuitenkin jotkut ihmiset yrittävät mennä kalastelemaan sinne. He ajattelevat uudelleen ja uudelleen kaikkia töppäyksiään, asioita, joita he olisivat voineet hoitaa fiksummin. He kalastelevat vanhoja syntejään tuodakseen ne uudestaan pinnalle ja siten tuntevat jatkuvasti syyllisyyttä menneestä. Mutta tämä ei ole armon tie. Anteeksiannetut synnit vajoavat meren syvyyksiin ja ne pysyvät siellä.

Annettu armo on tarkoitettu käytettäväksi. Ja se tarkoittaa, ettemme yritä kalastella syntejämme. Annamme niiden vajota syvyyksiin Jeesuksen tähden ja kiitollisina vastaanotamme niin paljon armoa kuin tarvitsemme niin tehdäksemme. Jumala haluaa lastensa elävän valossa ja rakkaudessa, ei syyllisyydessä ja häpeässä. Armo saa tämän aikaan, meidän pitää vain vastaanottaa se omalle kohdallemme.

Kalastus kielletty

 

Kristityn vapaus on vapautta syyllisyydestä ja häpeästä. Kun olemme katuneet, meidät puhdistetaan Kristuksen verellä. Joten anna mennä. Mitkä tahansa asiat sinua vaivaavat, anna niiden mennä. Kristus on jo kantanut syntisi, syyllisyytesi ja häpeäsi ristillä, joten sinun ei tarvitse elää minkäänlaisessa pimeydessä. Nosta pääsi, ystäväni. Armahdettu todellakin tarkoittaa armahdettua. Joten anna anteeksiannettujen syntien vajota merten syvyyksiin. Ja, muista, kalastus kielletty. Joten mene ja iloitse sen sijaan. Kristus on ylösnoussut! Sinä saat syntisi anteeksi Jeesuksen tähden. Hallelujaa!

 

Rakas Jumala,
Kiitos, että annat syntimme anteeksi
ja unohdat ne saman tien.
Auta meitä tekemään samoin.
Anna meille siihen niin paljon armoa kuin tarvitsemme.
Auta meitä päästämään irti syyllisyydestä ja
lopettamaan menneisyyden vesillä kalastelu.
Kiitos, että olet valmistanut meille tien elää valossa ja rakkaudessa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Elätkö sinä taakkojen alla vaikka olet Jeesuksen oma? Nyt viimeistään on aika antaa kaikki taakat Jeesukselle ja vastaanottaa armoa arkeesi ja juhlaasi. Kaikki on täytetty. Sinun tehtäväksesi ei jää kuin armon vastaanottaminen ja siitä iloitseminen. Joten tee niin! Iloitse Jeesuksesta ja jaa iloasi muillekin! Ole suuresti siunattu!

1 thought on “Anteeksiannetut synnit vajoavat meren syvyyksiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *