kristityn elämä

Armossa tanssiminen

Armossa tanssiminenVastikaan etsikelin seinällemme jotain inspiroivaa sisustustarraa, jonka näkisin aina aamulla ensimmäiseksi. Selailin netistä millaisia vaihtoehtoja on nykyään olemassa ja törmäsin tällaiseen sitaattiin: ’Elämä ei ole sitä, että odottelemme myrskyn ohi menemistä, vaan sitä, että opimme tanssimaan sateessa.’ Ihan kaunis ajatus, eikö totta? Täynnä positiivista ajattelua, joka kannustaa lukijaansa tarttumaan hetkeen joka tilanteessa. Totta kai olen samaa mieltä. Kukapa ei olisi, vai mitä? Mutta minä tiedän jotain vielä paljon parempaa kuin positiivinen ajattelu.

Mitä se voisi olla? Eikö se, että opimme tanssimaan sateessa, ole upea asia? Kyllähän se on. Minä tykkään tanssia sateessa. Mutta vielä parempaa on tanssia armossa. Sillä kun tanssimme armossa, me muutumme. Kun tanssimme armossa, olemme yhtä Jeesuksen kanssa. Ja se, hyvä ystävä, on parasta mitä elämä pystyy tarjoaamaan missä tahansa tilanteessa. Sillä kun pysymme Kristuksessa, olemme yhtä rauhan ja rakkauden kanssa. Kun sulaudumme Jeesukseen, löydämme iankaikkisen ilon.

Te ette kuitenkaan elä oman luontonne vaan Hengen alaisina, jos kerran Jumalan Henki asuu teissä. Mutta se, jolla ei ole Kristuksen Henkeä, ei ole hänen omansa. (Room. 8:9)

Armossa tanssiminen

Joten minä muuttaisin ennen mainitun sitaatin tällaiseksi: ’Elämä ei ole sitä, että odotamme myrskyn ohi menemistä, vaan sitä, että opimme tanssimaan armossa’. Kun tanssimme Jeesuksen kanssa, pystymme kohtaamaan mitä tahansa menettämättä sisäistä rauhaamme. Kun opimme tanssimaan armossa elämämme jokaisena päivänä, elämämme täyttyy tarkoituksesta ja merkityksestä.

Armossa tanssiminen on jumalanpalvelusta arjessa, Pyhän Hengen täyttämää tavallista elämää. Silloin nähdään armo lahjana ja iloitaan siitä; silloin nautitaan Jumalan rakkaudesta ja jaetaan sitä toisillekin. Armossa tanssiminen on niin paljon enemmän kuin positiivinen ajattelu. Se on esimakua taivaasta, se on elämää sellaisena kuin Jumala on sen lapsilleen tarkoittanut. Jeesuksen tähden se on tarjolla sinulle juuri tässä ja nyt.

 

Rakas Jumala,
Olet niin hyvä meille,
annat armoa armon päälle,
elämää elämän päälle.
Olet kutsunut meidät elämään kanssasi,
tanssimaan armossa edessäsi.
Kiitos, että haluat meille kaikkein parasta.
Opeta meitä tanssimaan armossa mitä kauneimmin.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Armossa tanssiminen ei vaadi fyysistä liikuntakykyä, sillä armossa tanssitaan Pyhässä Hengessä. Armossa voit tanssia missä ja milloin vain. Voit kokea taivaallista läsnäoloa autonratissa tai keskellä kaottista kokousta. Opettele tanssimaan armossa ja nauti elämästäsi Jumalan kanssa!

1 thought on “Armossa tanssiminen

  1. […] Jumala on luvannut pitää huolta lapsistaan. Me voimme luottaa häneen. Hän pitää lupauksensa. Me todellakin voimme luottaa häneen. Minä olen antautunut Jumalalle päivittäin jo vuosikymmenien ajan ja voin kertoa sinulle: tämä toimii. Se ei todellakaan ole minun ansioni, että pystyn elämään murehtimatta olin sitten missäpäin maailmaa tahansa, kaikki tämä on yksin Jumalan ansiota. Hänen armonsa on vahvempi kuin yksikään peloistamme ja suurempi kuin mikään kokemastamme ahdistuksesta. Sinä voit luottaa Jumalaan. Mitä tahansa elämässäsi tapahtuukaan, Jumalan armo on tarpeeksi. Joten ei syytä huoleen ja murheeseen. Sen sijaan, tanssi Jumalan armossa! […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *