usko

Perusta elämäsi Jumalaan

Perusta elämäsi JumalaanJos Raamatun lupaukset ovat totta, miksi epäröit perustaa elämääsi niiden varaan? Voisin jollakin lailla ymmärtää epäröimisen, jos Raamatussa olisi vain yksi lupaus meitä varten. Mutta Raamatussa on yli 7000 lupausta. Jumala on myös pitänyt lupauksensa. Jumalan armo on villi ja voimallinen. Joten perusta elämäsi Jumalan varaan.

Perimmiltään usko on rohkeaa luottamusta Jumalaan ja hänen lupauksiinsa. Joten joko luotamme Jumalaan tai emme. Jos haluat luottaa, mutta kuitenkin vielä epäröit, tee uskonhyppy. Ota omakseksi kaikki, mitä Jumala on ja mitä hänellä on sinua varten varattuna.

Elä niin kuin uskot, omista kaikki Jumalan lupaukset itsellesi. Vain sillä tavoin voit saada selville, mitä tarkoittaa olla Jumalan perillinen ja vain siten voit elää perintöosaasi todeksi. Älä anna senttiäkään periksi epäröinnillesi tai mahdottomuuksille ympärilläsi. Jumala on puolellasi, siksi kaikki on mahdollista.

Perusta elämäsi Jumalaan

Henki itse todistaa yhdessä meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia. 17 Mutta jos olemme lapsia, olemme myös perillisiä, Jumalan perillisiä yhdessä Kristuksen kanssa; jos kerran kärsimme yhdessä Kristuksen kanssa, pääsemme myös osallisiksi samasta kirkkaudesta kuin hän. (Room. 8:16-17)

Jos tarvitset näyttöä Jumalan rakkaudesta ja voimasta, pyydä Jumalaa näyttämään sinulle, että hän on todellinen. Mutta kun olet tehnyt uskonhypyn, ole kokonaan mukana. Älä ole laimea tai penseä. Rakasta Jumalaa koko voimastasi ja perusta elämäsi Jumalaan.

Älä elä ilman Jumalan lasten etuoikeuksia. Asu Kristuksessa, viipyile hänen läsnäolossaan, täyty Pyhästä Hengestä. Yksinkertaisesti: nauti elämästäsi Jumalan kanssa. Perusta elämäsi Jumalaan. Anna Jumalan näyttää mitä kaikkea hänellä on varattuna juuri sinua varten.

 

Rakas Jumala,
Kiitos kaikista lupauksistasi Raamatussa
ja kiitos, että kaikki ne ovat tarkoitettu myös minulle.
Auta minua uskomaan niistä jokainen ja
perustamaan elämäni niiden varaan.
Haluan olla kokonaan mukana.
Näytä minulle miten voin elää perintöosaani todeksi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Mikä on sinun elämäsi paras päätös? Minun elämäni paras päätös on seurata Kristusta. Rakastan olla naimisissa mieheni kanssa, mutta silti paras päätökseni on seurata Kristusta, sillä tämä tie vie iankaikkiseen elämään. Parasta tietysti on olla tällä tiellä yhdessä läheisten ihmisten kanssa. Ole siunattu, rakas ystäväni! Perusta elämäsi Jumalan ja käy eteenpäin iloisesti luottaen. Paras on vasta edessäpäin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *