armoa arkeesi

Älä unohda Jumalan armoa

Älä unohda Jumalan armoa
Cassiano Psomas via Unsplash

Tapahtuu elämässäsi sitten mitä tahansa, älä unohda Jumalan armoa. Miksi, sinä kysyt. Koska Jumalan armo ei ole vain armahdusta varten, vaan se myös voimaannuttaa riemulliseen elämään. Ilman iloa ja Jumalan voimaa elämässämme, me tuppaamme unohtamaan Jumalan ja hänen siunauksensa ja rynnimme sen sijaan eteenpäin omin voimin. Ja siten emme pitkälle tunnetusti pääse.

Mark Dever on sanonut ”Jumalan armon unohtaminen on yksi vihollisen parhaista keinoista sielujamme vastaan”. Minä uskon tämän. Unohtaessamme Jumalan armon, sen voiman sekä kunnian, me tunnemme itsemme yksinäiseksi tässä maailmassa. Ja yksinäiset lampaat ovat vaarassa. Siksi meidän tulee pysytellä Paimenen lähellä, silloin tulemme aina olemaan turvassa ja siunattuja.

Ylistä Herraa, minun sieluni,
ja kaikki mitä minussa on,
ylistä hänen pyhää nimeään.
Ylistä Herraa, minun sieluni,
älä unohda, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt.
Hän antaa anteeksi kaikki syntini
ja parantaa kaikki sairauteni.
Hän päästää minut kuoleman otteesta
ja seppelöi minut armolla ja rakkaudella.
Hän ravitsee minut aina hyvyydellään,
ja minä elvyn nuoreksi, niin kuin kotka.

(Psalm 103:1-5)

Älä unohda Jumalan armoa

Jumalan armo on kaikkivoipaa. Ei ole mitään, mitä se ei voisi armahtaa, parantaa, lunastaa. Armossa me olemme turvassa. Mutta ei siinä vielä kaikki. Armossa meidät myös voimaannutetaan. Kaikki, mikä on Jumalan, on myös meidän Jeesuksen Kristuksen armon kautta. Siksi meidän ei tarvitse vaipua epätoivoon, näytti tulevaisuutemme kuinka surkealta tahansa tai oli maailman tilanne kuinka pelottava hyvänsä.

Paul David Trippin sanoin ”Älä anna kriisin hämärtää ristiä”. Näyttipä kuinka sumuiselta tahansa, risti ja kaikki se, mitä se edustaa, ovat yhä voimissaan. Joten älä anna hankaluuksien pitää sinua pois ristin juurelta. Sillä ristin juurella saat kaiken sen armon, minkä tarvitset ja vielä lisääkin. Jumala ei pihtaa armoa. Hän antaa sinulle enemmän kuin mitä pyydät, enemmän kuin tarvitset, jotta voit jakaa sitä vielä eteenpäinkin.

Joten älä unohda Jumalan armoa. Sen sijaan, käytä sitä runsaasti. Läiskyttele, iloitse ja juhli siinä. Jaa sitä ja nauti siitä. Kun teet niin, varmistat, ettet anna maailman ja sen susien erottaa sinua rististä. Ja tehdessäsi niin, varmistat myös, ettet unohda Jumalan armoa. Sen sijaan armosta tulee elämänlankasi, ilosi, voimasi.

Rakas Jumala,
Me kiitämme sinua runsaista siunauksistasi.
Sinä olet todella ihmeellinen.
Me tarvitsemme sinua, ristiä, ja mahtavaa armoasi.
Älä anna meidän unohtaa amoasi ja sen siunauksia.
Vedä meitä puoleesi ja siunaa meidät runsaasti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin mielenkiintoista, miten helppa on unohtaa Jumala ja kaikki, mitä hän on tehnyt puolestamme? Joten älä sinä, rakas ystäväni, unohda Jumalan armoa, vaan taistele hyvä uskon taistelu. Hengellisen elämäsi elinvoimaisuus on tästä kiinni. Joten jatka armon ja Armon Antajan juhlintaa. Ole suuresti siunattu, ystäväni!

1 thought on “Älä unohda Jumalan armoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *