armoa arkeesi

Odota rauhassa

Odota rauhassa

Unelmien täyttymistä on vaikea odottaa, eikö totta? Etenkin kun yrittämme olla vaikuttamatta lopputulokseen. Haluaisimme niin pakottaa Jumalan siunaamaan meidät tässä ja nyt. Mutta siunaukset eivät toimi niin. Jos yritämme manipuloida Jumalaa, saatamme päätyä katastrofiin. Miten sitten voisimme odottaa rauhassa?

John Ortberg on sanonut, ”Se mitä Jumala tekee meissä odottaessamme on yhtä tärkeää kuin se mitä odotamme”. Jos todella ymmärtäisimme tämän, voisimme odottaa kaikessa rauhassa. Jumala tietää mitä hän tekee ja hän käyttää odotusajan valmistaakseen meitä tulevaan.

Luota Herraan!
Ole
luja, pysy rohkeana.
Luota
Herraan!
(Psalmi 27:14)

Odota rauhassa

Kaikki hyvä tulee sydämensä Jumalalle antaneille. Tämä on jotain, mitä looginen mielemme ja suuret egomme eivät haluaisi myöntää, mutta kuitenkin se on totta. Kun antaudumme Jumalalle kokonaan ja annamme hänelle sekä menneisyytemme että tulevaisuutemme, silloin pystymme odottamaan rauhassa. Sillä rauha on Jumalan lahja.

Pystymme siis odottamaan rauhassa, kun annamme suunnitelmamme Jumalalle ja hyväksymme Jumalan suunnitelmat ja toteutumisajan elämällemme. Meidän tarvitsee vain tietää, että Jumalan tahto on parasta, mitä meille voi tapahtua. Vaikka joutuisimmekin odottamaan kuinka kauan tahansa.

Lepää Jumalan sylissä, kun odotat. Ja tiedä, että sinä riität. Olet ihana Jumalan lapsi. Täyty uskolla, toivolla ja rakkaudella. Odota rauhassa, ole luja ja pysy rohkeana.

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi kärsimättömyytemme
ja yrityksemme saada sinulta, mitä me haluaisimme.
Kiitos, että rakastat meitä silloinkin,
kun yritämme saada sinut tottelemaan meitä.
Antaudumme sinulle kokonaan, Herra.
Annamme sinulle tahtomme, unelmamme ja suunnitelmamme.
Tapahtukoon vain sinun hyvä tahtosi elämässämme.
Auta meitä odottamaan rauhassa.
Anna armoa armon päälle,
toivoa toivon päälle,
ja kaikkea muutakin, mitä tarvitsemme
odottaaksemme rauhassa ja ilossa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole siunattu, ystäväni, odottaessasi. Jos haluat tehdä jotain, kysy Jumalalta miten voisit osaltasi valmistautua tulevaan. Luota siihen, että kaikella todella on aikansa ja paikkansa. Ja luota siihen, että sinä ja elämäntilanteesi on Jumalan tiedossa ja hoidossa. Sinä olet Jumalan rakas lapsi juuri sellaisena kuin olet.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *