Jeesus

Opi tuntemaan hänet, joka on Todellinen

Opi tuntemaan hänet, joka on Todellinen. Kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke

Linda Braine/CreationSwap

Minulle kristinusko ei ole oppikokoelma, vaan persoona. Usko on sitä, että opimme tuntemaan hänet, joka on Todellinen. Miten sinä määrittelisit kristillisen uskon? Toki uskomme perustuu Raamattuun. Mutta jollemme tunne Jeesusta, uskomme ei ole elävää. Miksi edes vaivautuu harjoittamaan kuollutta uskontoa, kun Jeesus voi tehdä sinut eläväksi?

Me tiedämme myös, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, jotta tuntisimme hänet, joka on Todellinen. Ja tässä Todellisessa me elämme, kun olemme hänen pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on tosi Jumala ja iankaikkinen elämä (1. Joh. 5:20)

Usko on yksinkertaista ja lastenlaulu ”Jeesus mua rakastaa” on itseasiassa hyvin syvällinen. Se tiivistää uskomme kauniisti. Jeesus rakastaa meitä taivaaseen ja takaisin ja haluaa, että opimme tuntemaan hänet paremmin. Usko on sitä, että opimme tuntea hänet, joka on Todellinen.

Opi tuntemaan hänet, joka on Todellinen

Pyhä Henki todistaa meille Jeesukesta. Hän on Todellinen. Ja tämän me tiedämme syvällä sisimmässämme. Olemme todella siunattuja, kun meillä on tosi Jumala, joka tarjoaa meille rakkautta rakkauden päälle ja elämää elämän päälle. Jeesus ei halua olla meistä erossa, hän haluaa kulkea käsikädessä ja jakaa kaiken, mitä elämässämme koemme, sekä hyvän että pahan. Mikään ei karkota Jeesusta luotamme. Joten ei itse lähdetä pois hänen läheisyydestään.

Joskus jotkut ihmiset kertovat minulle, että Jumala tuntuu kaukaiselta. Minä ymmärrän sen. Mutta siihen on ratkaisu (ja on myös hyvä muistaa, että usko ei ole tunne). Ainoa tapa oppia tuntemaan hänet, joka on Todellinen, on viettää aikaa hänen kanssaan. Jeesus ei ole mielikuvitusystävä tai teoreettinen käsite. Jeesus on tosi Jumala, joka haluaa, että asumme hänessä. Miten me teemme niin? Rukoilemalla, kuuntelemalla, opiskelemalla hänen sanaansa ja luottamalla hänen lupauksiinsa.

Kristinusko on armollista elämää Jumalan läsnäolossa. Se on iloista viipyilyä Jeesuksessa. Ja se on rauhantäytteistä matkaa kotiin taivaaseen. Minä en tiedän mitään parempaa ja siksi toivon ja rukoilen, että mahdollisimman moni ihminen oppisi tuntemaan hänet, joka on Todellinen.

Rakas Jumalani,
Olet valmistanut meitä varten aivan kaiken Jeesuksessa,
auta meitä vastaanottamaan hänet ja heittäytymään elämään hänessä.
Vain hänessä me löydämme totuuden, lohdun ja kaiken, mitä tarvitsemme.
Kiitos sydäntemme pohjasta.
Siunaa meitä läsnäolollasi ja virvoita meidät elämään kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä
Aamen

P.S.

Rakas ystäväni, opi tuntemaan hänet, joka on Todellinen. Tulet löytämään kaiken, mitä olet etsinyt Jeesus on tie, totuus ja elämä. Hänellä on vastaukset kysymyksiisi. Ja hän odottaa sinua luokseen. Älä tuhlaa sekunttiakaan, vaan mene! Ole suuresti siunattu!

2 thoughts on “Opi tuntemaan hänet, joka on Todellinen

    1. Näin on! Armossa on ihanaa elää niin tässä maailmassa kuin tulevassakin. Kiitos kommentistasi! Iloa ja siunausta elämääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *