usko

Jeesuksessa meillä on voima

Jeesuksessa meillä on voima, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Photo by Ben White on Unsplash

Sinut on kutsuttu elämään Kristuksen yhteydessä. Hienoa, sinä sanot. Mutta mitä se oikein tarkoittaa? Yksinkertaisesti sitä, että silloin elät elämäsi Jeesuksen kanssa, jakaen hänen kanssaan sekä ilot että surut. Se on vähän kuin paras ystäväsi olisi aina kanssasi, milloin kannustaen, milloin rauhoittaen sinua. Jeesus ohjaa, johdattaa, siunaa ja varoittaa tarpeen tullen. Se tarkoittaa sitä, että taivas on sinussa ja sinun kanssasi.

Kun elämä on hektistä ja ongelmallistakin, me usein unohdamme: Kristuksessa meillä on kaikkea sitä, mitä Jeesuksella on. Jeesuksessa meillä on voima. Ylösnousemusvoima. Ja mikään ei voita sitä. Kristuksessa pystymme kohtaamaan mitä tahansa. Siksi aina antaudun Jeesukselle ennen kuin aloitan päiväni. Minä haluan elää Kristuksessa, mikään muu ei kelpaa. Sillä minä tiedän, että hän voi opastaa minua parhaimmalla mahdollisella tavalla kaikissa tilanteissa.

Paavali, Silvanus ja Timoteus tervehtivät Tessalonikan seurakuntaa, joka elää Isän Jumalan ja Herran Jeesuksen Kristuksen yhteydessä. Armo ja rauha teille. (1. Tess. 1:1)

Kaikki ne, jotka elävät Kristuksessa, hänen yhteydessään, kuuluvat Jumalalle. Ei ole mitään siunatumpaa olotilaa kuin tämä. Kristuksen tähden meillä on kestävä toivo. Mitä tahansa maailmassa tapahtuukin, kaikki päättyy hyvin niille, jotka kuuluvat Jumalalle. Jeesuksessa meillä on voima ja toivo. Joten ei syytä murehtimiseen, sen sijaan ylistetään Jumalaa kaikesta siitä, mitä hän on hyväksemme tehnyt, tekee ja on tekevä.

Ilosanomamme ei näet tullut teidän luoksenne vain sanoina vaan myös Pyhän Hengen voimana ja suurena varmuutena. (1. Tess. 1:5, UT2020)

Jeesuksessa meillä on voima

Ilosanoma sisältää Jumalan voiman ja rauhan. Jeesuksen Kristuksen evankeliumi ei ole vain oppikokoelma, vaan se on elävää Jumalan Sanaa, joka tuo luoksemme toivoa, iloa ja rauhaa. Ja nämä eivät ole vain sanahelinää, jotta tulisi hyvä fiilis, vaan ne ovat sanoja, jotka muuttavat sinua, kun elät Kristuksen yhteydessä.

Usein minulle yritetään selittää, kuinka kristinusko on vain uskonto muiden joukossa, mutta he eivät voisi mielestäni olla enempää väärässä. Sillä kristinusko on kutsu elää Kristuksessa, kokea elämä Jumalan kanssa. Se on ihmissuhde täynnä kestävää rauhaa, koskettavaa huolenpitoa ja voimaannuttavaa armoa.

Maailma voi puhua, mitä haluaa, mutta minä kuulun Kristukselle ja hän kuuluu minulle. Ei siksi, että olisin jotain erityistä, mutta siksi, että Kristus on erityinen ja kärsi ristillä tuodakseen voiton minulle, sinulle ja jokaiselle, joka uskoo. Jeesuksessa meillä on voima ja voitto. Eikä mikään voi sitä muuttaa! Hallelujaa!

Rakas Jumala,
Kiitos evankeliumin lahjasta ja sen mukanaan tuomasta voimasta meissä ja meille.
Me antaudumme sinulle ja riemuitsemme sinussa.
Ja me ylistämme sinua ja tansimme armossasi.
Siunaa meitä tahtosi mukaisesti ja käytä meitä kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Minä suorastaan rakastan, kuinka erityinen Jumalan Sana on. Ja miten me voimme tuntea, että se on kirjoitettu juuri meitä varten. Ja kyllähän se onkin. Me voimme omistaa kaikkia Raamatun lupaukset omalle kohdallemme. Jeesuksessa meillä on voima ja kestävä toivo. Joten jatketaan uskomista ja toivomista. Ole suuresti siunattu, rakas ystäväni. Jeesus on kanssamme elämämme jokainen päivä.

2 thoughts on “Jeesuksessa meillä on voima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *