kristityn elämä

Miten sisällyttää ylösnousemus elämään

Miten sisällyttää ylösnousemus elämään.

Rakastan kevättä ja pääsiäisajan iloa. Uskon, että kaikki kristityt pitävät niistä. Mutta miten voisimme tuoda tämän ilon, tämän voiman jokapäiväiseen elämäämme? Niin että voisimme jatkaa elämäämme iloisesti ja vapaasti aivan kuten meidät on tarkoitettukin elämään. Tämä on tuhannen taalan kysymys. Miten voimme sisällyttää ylösnousemuksen elämäämme?

Vaikka aivan liian moni yhä ajatteleekin niin, pelastus ei koske vain taivaaseen pääsyä. Randy Clarkin sanoin ”Jeesus kuoli, jotta voisimme viettää iäisyyden hänen kanssaan taivaassa, ja että voisimme elää maan päällä Pyhän Hengen vaikuttaessa meissä. Hänen uhrinsa toi enemmän kuin anteeksiannon, se toi myös voimaannuksen.”

Huomasitko? Jeesuksen uhri toi enemmän kuin anteeksiannon. Ylösnousemusvoima myös voimaannuttaa meidät voittoisaan elämään. Jumalan mahtava armo on käytettävissämme. Kyllä. Usko pois. Sama voima, mikä herätti Jeesuksen kuolleista, on myös häneen uskovia varten.

Miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Se on sama väkevä voima, jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa. (Ef. 1:19-20)

Miten sisällyttää ylösnousemus elämään

Miksi emme sitten anna ylösnousemusvoiman vallata meitä aivan kokonaan? Juuri tämä ihmetyttää minua. Aivan liian monet kristityt eivät tiedä, miten sisällyttää ylösnousemus elämään. Ensinnäkin on tärkeää tietää, että me tarvitsemme Jumalaa ja hänen armonsa voimaa selviytymiseen. Paul David Tripp sanoo asian näin ”Elä tänään ylösnousemusvoimassa, saat voimaa sanoa ei asioille, jotka vievät kuolemaan ja voimaa sanoa kyllä asioille, jotka antavat elämää.”

Meidän todellakin pitää elää ylösnousemusvoimassa. Ja me teemme juuri niin pyytäessämme Jumalaa johdattamaan ja voimaannuttamaan meitä sanomaan ei kuolemaan ja kyllä elämään johtaville asioille. Ylösnousemus sisällytetään elämään uskomalla ja elämällä se todeksi Jumalan armon avulla.

Jumalan armo on meidän voimamme ja olemme enemmän kuin tervetulleita käyttämään sitä omaksi hyväksemme ja Jumalan kunniaksi. Jos emme tee niin, emme tee mitään palvelusta Jumalalle, päinvastoin. Ilman Jumalan armoa, kuihdumme, Jumalan armon avulla kukoistamme.

Jeesuksen ylösnousemuksen tähden valinta on meidän. Niinkuin Pietari vetosi kuulijoihinsa ”Antakaa pelastaa itsenne” (Apt.2:40). Annetaan Jumalan pelastaa itsemme, valitaan Jeesus jokaisena elämämme päivänä.

Rakas Jumala,
Otamme sinut ja ylösnousemusvoimasi avosylin vastaan.
Kiitos, että tahtosi on pelastustakin suurempi asia.
Kaada armoa armon päälle, täytä meidät piripintaan.
Voimaannuta meidät elämään voittoisaa ja rohkeaa elämään.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Tunnetko sinä ylösnousemusvoiman? Elätkö siinä vai vieläkö ponnistelet omin voimin? Älä ylenkatso Jumalan armoa, vaan ota se kiittäen ja ylistäen osaksi arkeasi. Kun elät armossa ja ylösnousemusvoimassa, elät lähellä Jumalaa. Silloin näkymätön maailma tulee sinulle todemmaksi kuin mitkään maailman turhuudet. Ja mitä lähempänä olet Jeesusta ja hänen ylösnousemusvoimaansa, sitä onnellisempi olet. Anna Jumalan pelastaa ja rakastaa ja voimaannuttaa sinut elämäsi jokaisena päivänä. Silloin on taivas luonasi jo tässä ja nyt. Ole suuresti siunattu, rakas ystäväni!


3 thoughts on “Miten sisällyttää ylösnousemus elämään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *