Jeesus

Ei ole rauhaa ilman Jeesusta

Ei ole rauhaa ilman Jeesusta, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Lucas Favre/Unsplash

Ukrainan sota on ravistellut meitä kaikkia. Miten tämä on mahdollista vuonna 2022? Me ihmiset todellakin olemme syntistä porukkaa. Me todella tarvitsemme Jeesusta. Ehkä tämä herättää meidät kaikki näkemään, mikä elämässä on todella tärkeää ja mikä on pinnallista ja turhamaista. Muistuttakoon tämä meitä kaikkia, että maailmassa ei ole rauhaa ilman Jeesusta. Mutta Jeesuksen kanssa meillä on rauha, joka on todellinen myös sodan keskellä ja kestää ikuisesti.

Herra on minun valoni ja apuni,
ketä minä pelkäisin?
Herra on minun elämäni turva,
ketä siis säikkyisin?

(Ps.27:1)

Entä jos tiedät tämän kyllä päässäsi, mutta se ei kuitenkaan näy elämässäsi? Sitten on aika alkaa uskoa siihen. Itse asiassa meidän täytyy alkaa uskoa uudestaan joka aamu aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut ennen sitä. Armo on uusi joka aamu, ja meidän täytyy vastaanottaa se voidaksemmePs.27:1 elää siinä.

Ei ole rauhaa ilman Jeesusta

C.S. Lewis neuvoo meitä näin ”Sinä hetkenä, kun heräät aamulla, kaikki päivää koskevat toiveesi ryntäävät sinua vastaan kuin villieläimet. Ja jokaisen aamun ensimmäinen työ koostuu niiden työntämisestä takaisin; kuuntelemalla tuota toista ääntä, ottamalla tuon toisen näkökulman, antamalla tuon toisen, suuremman, vahvemman, hiljaisemman elämän virrata sisään.”

Kun antaudumme Jumalalle, meitä muistutetaan siitä tosiasiasta, että tämä elämä sellaisena kuin me sen tunnemme, ei ole kaikki mitä on. Se, mikä on meille mahdotonta, on vain alkupiste Jumalalle. Meidän ei tarvitse pelätä. Kaikki on Jumalan hallussa. Meidän ei tarvitse tietää koko kuvaa tulevaisuudesta. Jumala tietää ja johdattaa meidät lempeästi tulevaisuuteen.

»Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon.” (Joh. 14:27)

Ei ole rauhaa ilman Jeesusta. Ja kuten Watchman Nee on sanonut: ”Kristuksen ulkopuolella olen heikko; Kristuksessa minä olen vahva.” Kristuksen ulkopuolella saatan pelätä, mutta Kristuksessa olen peloton. Siksi voin olla rohkea ja peloton, vaikka maailma murenee ympärilläni.

Kuinka sitten voimme kokea rauhaa kaikkina aikoina? Yksinkertaisesti antautumalla Jeesukselle päivittäin, antamalla Pyhän Hengen virrata meissä ja antaa meille voimaa ja rohkaisua. Silloin emme me itse, vaan Kristus meissä elää pelottomasti. Me emme pysty, mutta Jumala varmasti pystyy. Ja se on meidän ilomme, rauhamme, toivomme. Tapahtui sitten mitä tahansa niin me ylistämme Jumalaa aamusta iltaan, sukupolvesta sukupolveen, iankaikkisesta iankaikkiseen.

Rakas Jumala,
Kiitos, että annoit meille ikuisen toivon.
On ihanaa, että pidät meistä huolta riippumatta siitä, mitä ympärillämme tapahtuu.
Kiitos, että annoit meille täydellisen rauhasi.
Kuinka ihanaa, että sinussa meillä on kaikki, mitä koskaan tarvitsemme.
Me ylistämme sinua siitä, että annoit meille Henkesi, rakkautesi, armosi.
Jää siunamaan meitä, suo kärsiville apusi ja tuo rauha maailmaan.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten sinä voit? Toivon, että pysyt Jeesuksessa ja vastaanotat hänen täydellisen rakkautensa ja rauhansa. Sillä ilman Jeesusta ei ole rauhaa. Ilman häntä olet heikko, peloissasi ja toivoton. Mutta hänen kanssaan sinulla on rauhaa, voimaa ja kaikki mitä tarvitset missä tahansa tilanteessa. Nojaa Häneen, luota Häneen, ylistä Häntä. Hän on elävä ja rakastava Jumala, joka haluaa antaa sinulle armon armon päälle ja elämää elämän päälle. Ota se vastaan ​​ja pistä hyvään käyttöön. Armo ei lopu koskaan. Käytä sitä ja iloitse ja riemuitse Jumalan hyvydestä!

5 thoughts on “Ei ole rauhaa ilman Jeesusta

  1. Kiitos jälleen.❤🙏 Näitä sinun tekstejäsi on lohdullista lukea monta kertaa ja mietiskellen – löytyisikö sieltä se armo, rauha ja ihan vaikka pieni toivonpilkahdus omaan vaikeaan elämäntilanteeseeni. Kun jokaisen nurkan takaa tulee vastaan aina vaan uusia vaikeuksia. Haluaisin todella oppia kokemaan Jeesuksen antaman rauhan ja voiman.
    Kirjoituksissasi tulee esiin juuri se tärkein, kun ei aina sillä hetkellä löydä omaan mielenmaisemaan lohduttavia sanoja Raamatusta, niin oletkin koonnut niitä blogiisi – väsyneelle mielelle virvoitusta. Kiitos ja siunausta sinulle.🙏

    1. Kiva kuulla, että tekstit lohduttavat ja antavat toivoa eteenpäin. Silloin kun on ahdingon aika, kannattaa muistaa, että Jeesus on vierelläsi. Hän ei jätä sinua hetkeksikään yksin ja kantaa silloin, kun et enää itse jaksa. Ole siunattu, rakas ystävä. Jeesuksessa sinulla on rauha, elä Pyhän Hengen hellittävänä. Rukoilen sinulle armovoimaa jaksaa kaiken keskellä!

  2. Kiitos blogistasi. Mietin pitkään uskallanko omia vajavaisia pohdintojani varten avata blogia mutta sinun tekstiesi pohjalta rohkaistuin. Jeesuksen antama uusi elämä on ihmeellinen.

    1. Hei! Onpa ihana kuulla, että olet rohkaistunut bloggaamaan! Eipä nämä kenenkään blogit niin ihmellisiä ole, jaamme sitä, mitä olemme saaneet. Mutta, kyllä, Jeesuksen antama uusi elämä on ihmeellinen ja siitä kannattaa pitää ääntä. Kiitos kommentistasi ja siunausta blogillesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *