usko

Miten vastaanottaa armoa armon päälle

Miten vastaanottaa armoa armon päälle
Marcos Paulo/Unsplash

Tuntuuko sinusta, että Jumalan armo ei ole sinua varten? Ettet jotenkin ole oikeutettu saamaan sitä? Ainoa tapa, jolla et kelpaa sitä vastaanottamaan, on se, että olet täysin synnitön ja siksi et tarvitse sitä. Mutta ei ole elossa olevaa ihmistä, joka olisi synnitön. Ja Jeesus hyväksyi sinut henkilökohtaisesti jo ristillä. Joten kaikki on täysin valmista, jotta sinä voit vastaanottaa armoa armon päälle.

Jumalan armo on näet ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille. (Tiitus 2:11)

Siis Jumalan armo on myös sinua varten. Miten sitten sen suhteen toimitaan? Usein teemme siitä monimutkaisemman kuin se on. Mitään papereita ei tarvitse täyttää tai kokeita läpäistä. Eikä sinun tarvitse odottaa tiettyjä aukioloaikoja. Jumala on valmis kuuntelemaan sinua 24/7.

Tämä Jumalan vanhurskaus tulee uskosta Jeesukseen Kristukseen, ja sen saavat omakseen kaikki, jotka uskovat. (Room. 3:22)

Miten vastaanottaa armoa armon päälle

Mitä sinun sitten pitää tehdä, kysyt. Avaa vain sydämesi Jumalalle ja kerro hänelle, että haluat olla hänen omansa. Antaudu Jeesukselle. Pyydä syntisi anteeksi ja ota vastaan ​​armoa armon päälle. Ja sitten usko, mitä Jumalan Sana sanoo: sinun syntisi ovat todella anteeksi annetut Jeesuksen nimessä; sinä olet Jumalan rakas lapsi.

Jos me tunnustamme syntimme, niin Jumala, joka on uskollinen ja vanhurskas, antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. (1. Joh. 1:9)

Me tarvitsemme armoa ihan joka päivä. Kukaan ei saa päästötodistusta armon koulusta tällä puolella ikuisuutta. Armo ei lopu anteeksiantoon, vaan se on myös apu krisityn elämään. Armovoima on todella väkevä. Ja ilmainen kaikille uskoville.

Ja se [Jumalan armo] kasvattaa meitä hylkäämään jumalattomuuden ja maailmalliset himot ja elämään hillitysti, oikeamielisesti ja Jumalaa kunnioittaen tässä maailmassa. (Tiitus 2:12)

Kun elämme armossa joka päivä, meissä vaikuttaa tämä armovoima, joka antaa meille mahdollisuuden tehdä oikeita valintoja ja elää iloisesti riippumatta siitä, kuinka pimeää tuntuu ympärillämme olevan. Elämä Jumalan kanssa on hämmästyttävän ihanaa jo pelkästään siksi, että saamme kokea Jumalan rakkauden ja armon niin monella tavalla.

Joten älä epäröi. Antaudu sinäkin Jumalalle ja pyydä anteeksiantoa ja armoa armon päälle. Olipa kyseessä ensimmäinen kerta koskaan tai ensimmäinen kerta vähään aikaan, Jumala on iloinen kuullessani sinusta. Hän rakastaa sinua enemmän kuin voit kuvitella. Ja se on vasta alkua.

Rakas Jumala,
Raamattu kertoo meille, että armo ja pelastus ovat kaikille.
Joten mekin haluamme sen.
Me antaudumme sinulle.
Anna meidän syntimme anteeksi, Herra.
Uskomme Jeesukseen ja haluamme olla sinun.
Vuodata armoa armon päälle ja tee meistä uusia.
Anna meille mahdollisuus elää niin kuin sinä haluat meidän elävän.
Opeta meitä, ohjaa meitä, siunaa meitä.
Jeesuksen nimessä, Aamen

P.S.

Tiedä, että syntisi on annettu anteeksi. Saatat tuntea olosi iloiseksi ja vapaaksi, ja se on ihanaa. Mutta tiedä myös, että et ehkä tunne mitään erityistä. Joka tapauksessa olet pelastettu. Raamattu kertoo sen meille. Joten voit olla varma, että olet turvassa Jeesuksessa Kristuksessa. Elä tiiviisti hänen kanssaan. Kuuntele häntä, puhu hänelle, pysy hänessä. Pyhä Henki opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää. Siunausta matkallesi!

9 thoughts on “Miten vastaanottaa armoa armon päälle

 1. Hei!
  Kiitos, kuinka ihanasti kuvasit ja kerroit miten Armo on kantava voima. Se on varmasti totta. Eikö niin, että ainut on Armo ja vain yksi tie vie taivaaseen ja se on armon tie.
  Kiitos! Tästä on rauhaisaa ja levollista jatkaa päivä kohti iltaa.

  Tarja 🙏

  1. Kiitos kommentistasi, Tarja! Armo todellakin on maailman ihanin ja ihmeellisin asia. Ja, kyllä, armon tie vie perille taivaaseen. Muuta meillä ei ole, mutta muuta ei tarvitakaan! Se toimii ja siunaa meitä alusta loppuun saakka. Ole suuresti siunattu!

 2. Todellakin, armo riittää. Kuten eräässä Siionin Kanteleen laulussa sanotaan: ”Armo yli kaikkien valtava on, synti kun poissa on aivan. Sinullekin Jeesus jo toi sovinnon kärsien kuoleman vaivan.” Siunausta Marianna sinulle ja pysytään Armon puolella.

  1. Kiitos kommentitasi, Marko! Pysytään todellakin armon puolella! Mitään niin ihanaa ei tässä maailmassa ole! Suuren Jumalan suurta siunausta elämääsi! (P.S. Pelastin kommenttisi roskakansiosta, joten tämä vastaus vähän viivähti, pahoittelut siitä.)

 3. Todellakin, armo riittää. Kuten eräässä Siionin Kanteleen laulussa sanotaan: ”Armo yli kaikkien valtava on, synti kun poissa on aivan. Sinullekin Jeesus jo toi sovinnon kärsien kuoleman vaivan.” Siunausta Marianna sinulle ja pysytään Armon puolella.

  1. Hei ja kiitos kommentistasi (oli mennyt ensin roskapostiin, mutta löytyi). Tuo laulu kyllä sanoittaa asian juuri niin kuin se on. Pysytään armon puolella. Iloa ja siunausta sinulle!

 4. […] Kyllä, Jumala on pyhä ja hän haluaa tehdä meistäkin pyhiä. Mutta me emme voi itse tehdä itsestämme pyhiä. Mutta onneksi Pyhä Henki voi ja tekee niin. Meidän on vain käännyttävä Jumalan puoleen. Ja niin se tapahtuu. Jumalan armosta. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *