kristityn elämä

Jumalalle antautuminen tuo siunauksia

Jumalalle antautuminen tuo siunauksia

Ajatteletko, että Jumalasta puhuminen on ok kunhan se ei vaadi sinua muuttamaan elämäntyyliäsi? Näinhän me ajattelemme suurimmasta osasta asioista, eikö? Kaikki hyvin kunhan vaan ei yritetä rajoittaa elämäämme millään tavalla. Ajattelemme, että nämä rajoitukset pilaisivat kaiken, mitä meillä on. Mutta uusi ja outo ei useimmiten ole pahaa tai pilaantunutta. Erityisesti kun kyseessä on Jumalalle antautuminen ja hänen tahtonsa toteuttaminen. Sillä nämä ovat parasta, mitä voimme koskaan tehdä. Ja ne yllättävät meidät positiivisesti joka kerta.

Jumalalle antautuminen ei hävitä persoonallisuuttamme tai vähennä arvoamme tai ota pois ainutlaatuisuuttamme. Miksi ihmeessä Jumala tuhoaisi luomistyötään? Hän on nimittäin luonut sinut. Antautuminen Jumalalle tekee sinusta vielä enemmän oman itsesi. Jumalan tavoitteena on, että tulet sellaiseksi, kun hän suunnitteli sinut, siksi hän haluaa esille todellisen sinäsi. Ja sitähän sinäkin olet aina halunnut, vaikket ole tietänyt, miten saavuttaa se.

Lain vaikutuksesta minä kuolin, mutta kuolin vapaaksi laista elääkseni Jumalalle. Minut on Kristuksen kanssa ristiinnaulittu. 2Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani. (Gal.2:19-20)

Jumalalle antautuminen tuo siunauksia

Joka kerta kun antaudumme Jumalalle, meistä tulee pikkuisen enemmän oma itsemme. Kristuksessa löydämme vapauden ja rohkeuden elää täysillä. Jumalan tahto meitä kohtaan on hyvä. Hän ei halua rajoittaa meitä tekemästä sitä, miksi olemme täällä maailmassa. Sen sijaan hän haluaa voimaannuttaa meidät tekemään juuri niin. Jumala haluaa meidän kukoistavan eikä kuihtuvan pois.

Antautuessamme Jumalalle elämämme saa vahvat värit. Miksi eläisimme musta-valkeassa maailmassa, kun Jumala tarjoaa meille elämää loistavissa väreissä? Me emme näe niitä etukäteen, mutta Jumalalle antautuminen tuo ne elämäämme. Meidän tulee luottaa Jumalaan, että näin tapahtuu. Se voi olla pelottavaa, totta kai. Mutta en tiedä ketään, joka olisi valittanut jälkeenpäin. Joten haastan sinut. Luovuta sydämesi, elämäsi Jumalalle ja koe, mitä elämä parhaillaan voi olla.

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet paljon ihanampi kuin osaamme edes kuvitella.
Haluamme antautua sinulle, mutta meitä pelottaa.
Ota pois pelkomme ja auta meitä päästämään irti tarpeestamme kontrolloida kaikkea.
Auta meitä antautumaan sinulle.
Kiitos, ettet lyttää persoonallisuuttamme, vaan kaunistat sitä
ja siten teet meistä enemmän.
Auta meitä kukoistamaan kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole ihanaa, että Jumala haluaa sinun parastasi ja haluaa, että sinusta tulee paras versio itsestäsi? Meillä ei todellakaan ole mitään hävittävää, ainoastaan voitettavaa. Joten käydään rohkeasti Herran eteen, tulemme varmasti siunatuiksi. Ole rohkea, ystäväni, älä epäröi, vaan opettele antautumaan Jumalalle joka aamu. Silloin päivä saa värit, suunnan ja tarkoituksen. Ole suuresti siunattu!

12 thoughts on “Jumalalle antautuminen tuo siunauksia

  1. […] Mitä hyvää Jumalalle antautuminen sitten tuo meille? Kaiken. Se tuo meille avun, jonka tarvitsemme. Andrew Murray on sanonut ”Jumala on valmis ottamaan vastuun jokaisesta elämästä, joka on hänelle kokonaan antautunut”. Ja tämä tuo meille rauhan. Tarvitsemme vähemmän ahdistusta, enemmän luottamusta Jumalaan. […]

  2. Ihmeellinen ajoitus, kiitos Jeesus! Tuli
    vaikea tilanne ja avasin kirjoituksesi, siellä juuri oikeat ja rohkaisevat sanat!
    Raamatun sana on väkevä ja voimallinen!! Minä en pysty, silloin Hän toimii!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *