usko

Elä Jumalan armon vahvistamana

Elä Jumalan armon vahvistamana, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Kuva: Motoki Tonn / Unsplash

Annahan kun kerron: elämäni parani huomattavasti, kun opin kääntymään Jumalan puoleen kaikissa asioissa. Niin kauan kuin yritin pärjätä omin voimin, minulla oli vaikeuksia, sillä voimani olivat loppu jo heti aamulla. Elämä ei ole koskaan helppoa, mutta Jeesuksen kanssa ikeeni on kevyt. Vastaus on Jeesus. Oppiessani tukeutumaan häneen ja elämään armon vahvistamana, minä löysin todellisen elämisen ilon.

On hyvä, että sydän saa vahvistusta armosta. (Hepr. 13:9)

Elä Jumalan armon vahvistamana

Jopa Raamattu kertoo meille, että on hyvä, että sydän saa vahvistua armosta. Me tarvitsemme sitä. Ja usko itsessään on luottamista Jumalaan, hänelle antautumista ja sitten Jumalan armon vahvistamana elämistä. Minun tarvitsee elää näin päivittäin. Antautuminen ei ole kerran elämässä -juttu, vaan päivittäinen juttu. Ja kun teen näin, elän Pyhän Hengen ilossa tapahtui ulkoisesti mitä tahansa. Siksi riipun Kristuksessa. Ilman häntä en ole mitään, mutta hänen kanssaan selviän mistä tahansa, mitä elämä tuo tullessaan.

Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka suuren laupeutensa mukaan on uudestisynnyttänyt meidät elävään toivoon Jeesuksen Kristuksen kuolleistanousemisen kautta, turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten. (1. Piet. 1:3-4)

Meillä on elävä toivo elävässä Jumalassa. Mikään eikä kukaan voi ottaa meiltä pois uskoamme ja toivoamme. Meidän perintömme taivaassa ei turmellu, saastu tai katoa. Se on varma. Kuinka mahtavaa tämä onkaan? Mikään ei vedä vertoja pelastuksen ilolle, Jumalan läsnäololle tai Pyhän Hengen lahjoille. Olemme todella siunattuja Jeesuksen tähden. Ei unohdeta tätä, vaan antaudutaan päivittäin Jeesuksella ja eletään Jumalan armon vahvistamina. Silloin olemme pysäyttämättömiä.

Rakas Jumala,
Me palvomme sinua.
Sinä olet ihmeellinen.
Antaudumme sinulle ja paistattelemme rakkaudessasi.
Kuin ihanaa tämä onkaan?
Kiitos, että siunaat meitä ja suot meidän elää Jumalan armon vahvistamina.
Ole ikuisesti ylistetty!
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Joten iloitse, ystäväni! Jumala rakastaa sinua ja haluaa siunata ja varjella sinua ikuisesti. Antaudu hänelle ja elä Jumalan armon vahvistamana elämäsi jokaisena päivänä. Ei ole mitään parempaa koko maailmassa. Tämä on onnellisen elämän salaisuus. Joten ylistä! Paistattele Jumalan armossa ja rakkaudessa! Ja sitten mene ja jaa se kaikkien kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *