uskossa kasvaminen

Opi tuntemaan Jumalaa syvemmin

Opi tuntemaan Jumala syvemmin

Me emme pidä koettelemuksista. Tai vaikeuksista. Yritämme pitää ne loitolla mikäli vain mahdollista. Kuitenkin juuri niiden kautta kasvamme ja opimme tuntemaan Jumalaa syvemmin. Ja se, ystäväni, on korvaamatonta. Joten pikku hiljaa olen oppinut antautumaan Jumalalle ilman reunaehtoja. Minä – elämäni ja kaikki, mitä minulla on – kuulun kokonaan Jumalalle.

Vain korvakuulolta sinut tunsin.
Nyt ovat silmäni nähneet sinut.

(Job 42:5)

Joten minä antaudun Jumalalle aivan kokonaan. Jumala on auttanut minut läpi vaikeiden aikojen ja minä tiedän, että hän tekee niin vastedeskin. Ja minä luotan, että Jumala ajattelee minun parastani. Joten tänään minä ylistän Herraa ja kiitä, että hän on siunannut minua tähän saakka.

On ihmeellistä, että Jumalassa on aina jotain uutta opittavaa. Voimme aina oppia tuntemaan Jumalaa syvemmin. Mitä enemmän tunnemme Jumalaa, sitä enemmän haluamme oppia tuntemaan häntä. Jumala on kuin kaikki ihanat asiat yhdistyneenä ja sekään ei riitä kuvaamaan Jumalaa. Ja sitten tämä ihmeellinen persoona haluaa viettää aikaa kanssamme ja siunata meitä. Kokonaisvaltaisesti, syvästi ja henkilökohtaisesti.

Opi tuntemaan Jumalaa syvemmin

Pidän todella sitä kaikkea pelkkänä tappiona, sillä Herrani Kristuksen Jeesuksen tunteminen on minulle arvokkaampaa kuin mikään muu. Hänen tähtensä olen menettänyt kaiken, olen heittänyt kaiken roskana pois, jotta voittaisin omakseni Kristuksen 9ja jotta kävisi ilmi, että kuulun hänelle. Näin minulla ei enää ole mitään omaa, lain noudattamiseen perustuvaa vanhurskautta, vaan se vanhurskaus, jonka perustana on usko Kristukseen ja jonka Jumala antaa sille, joka uskoo. (Fil. 3:8-9)

Kuten Paavali, minä olen alkanut ajattelemaan, että Jeesuksen tunteminen on minulle arvokkaampaa kuin mikään muu. Tämä voi kuulostaa pelottavalta, mutta mitä enemmän olen kokenut Jumalan armoa ja rakkautta, sitä vakuuttuneempi olen siitä, ettei mikään vedän hänelle vertoja. Minä haluan olla hänen. Aivan kokonaan.

Miten tämä sitten tapahtuu? Me vietämme enemmän aikaa hänen kanssaan. Ja me luotamme enemmän ja elämme niin kuin uskomme. Hitaasti mutta varmasti me opimme tuntemaan Jumalaa syvemmin. Hengelliseen läheisyyteen ei ole oikoteitä, mutta se on kokonaan armoa. Askel askeleelta Jumala johdattaa ja jokaisella askeleella opimme tuntemaan Jumalaa syvemmin.

Joten minä rukoilen, että Jumala suo sekä minulle että sinulle armonsa, että saamme jatkuvasti oppia tuntemaan Jumalaa syvemmin. Ja tulla hänen tuntemakseen kokonaisvaltaisesti, syvästi ja henkilökohtaisesti. Onko mitään parempaa? En usko.

Rukoillaan

Rakas Jumala,
Me kiitämme ja ylistämme sinua.
Sinä olet kaikkemme.
Auta meitä jatkuvasti kasvamaan armossasi ja viisaudessasi.
Näytä meille enemmän sydämelläsi olevia asioita.
Täytä meidät Pyhällä Hengelläsi,
tee meistä enemmän sinun kaltaisiasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Tämä yhteys Jumalan ja ihmisen välillä on häikäisevän upeaa. Tässä yhteydessä haluan elää ja kasvaa ja kutsua muitakin tähän yhteyteen. Sillä tässä meillä on kaikkia: elämä, ilo ja autuus. Ota sinäkin rohkeasti askeleita Jumalan syliin. Sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään, huokaise vain Jumalan puoleen. Hän ottaa sinut vastaan ja ohjaa sinun askeleitasi yhä syvempään yhteyteen. Iloa ja siunausta päivääsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *