usko

Päästä Rakkaus lähellesi

Päästä Rakkaus lähellesi

Minun mielestäni uskon lahja on niin ihmeellinen asia, että minun on vaikea ymmärtää, ettei se kaikkien mielestä ole niin. Sillä uskon kautta olemme kaikki kutsutut Jumalan – rakkauden – luokse. Miksi siis kukaan kieltäytyisi päästämästä Rakkautta lähelleen? Se on minulle täysin käsittämätöntä. Sillä Rakkaus tekee kaikesta paremman.

Uskon, että joko ihmiset eivät ole kuulleet tai ymmärtäneet kristinuskon keskeisintä sanomaa. Monet ihmiset ajattelevat uskon olevan joko vanhanaikaista tai irrelevanttia, mutta ei se niin ole. Itse asiassa ajattelen, että usko on nyt relevantimpaa kuin koskaan ennen. Armo on välttämätöntä elääksemme hyvin yhä sekavammassa maailmassa. Muutoin pelot ja ahdistus kaappaavat elämämme.

Amanda Cook kysyy meiltä, ”Miltä elämäsi näyttäisi, jos Täydellinen Rakkaus tulisi niin lähelle, että pelosta tulisi kaukainen sukulainen eikä läheinen uskottu tai ystävä?” Minä tiedän, että Täydellinen Rakkaus muuttaa elämämme paremmaksi. Kun annamme Jumalan ympäröidä meidät armolla ja rakkaudella, pelosta todellakin tulee vain kaukainen muisto. Miltä sinun elämäsi näyttäisi silloin?

Jumalan rakkaus on saavuttanut meissä täyttymyksensä, kun me tuomion päivänä astumme rohkeasti esiin. Sellainen kuin Jeesus on, sellaisia olemme mekin tässä maailmassa. Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkottaa pelon. Pelossahan on jo rangaistusta; se, joka pelkää, ei ole tullut täydelliseksi rakkaudessa. (1 Joh. 4:17-18)I

Päästä Rakkaus lähellesi

Minun todistukseni on hyvin yksinkertainen. Jeesuksen takia Jumala antoi syntini anteeksi ja uudisti minut rakkaudellaan. Hänen armonsa on minun voimani rakastaa ja palvella toisia. Ilman Jumalaa olisin onneton ja ilman hänen armoaan olisin voimaton. Onneksi minun ei tarvitse enää olla onneton eikä voimaton, sillä olen tehnyt kotini Jumalan rakkauteen.

Toivon, että sinäkin päästät Rakkauden lähellesi. Se ei vie elämästäsi hauskuutta, sen sijaan se vahvistaa sitä. Myöskään Jumala ei taakoita elämääsi, vaan kantaa ne puolestasi. Hän antaa sinulle vapauden, valon sekä eheyden. Näitä me kaikki haluamme emmekä kuitenkaan saa niitä ennen kuin päästämme Rakkauden lähellemme.

Rukoilen, että Jumala auttaisi meitä kertomaan totuuden Jumalan rakkaudesta. Että hän auttaisi meitä puhumaan Jeesuksesta sillä tavalla, että se koskettaisi ihmisten sydämiä. Totuus odottaa kertomista ja Rakkaus lähellemme pääsyä. Sillä se muuttaa kaiken. Paremmaksi.

Rakas Jumala,
Kiitos, että haluat tulla meitä lähelle.
Me otamme sinut avosylin vastaan.
Siunaa meitä rakkaudellisella läsnäolollasi.
Voimaannuta meidät rakastamaan kuten sinä.
Saakoon maailma oppia tuntemaan sinut paremmin.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Mikä on sinun kertomuksesi? Oletko sinä päästänyt Rakkauden lähellesi? Miten sinä olet muuttunut? Usko on ilo ja siitä haluan kertoa. Minusta on aivan tavatonta, että ihmiset eivät tiedä tätä. Jumala on Rakkaus, joka rakastaa meitä jokaista ehdoitta. Miksi tämä on edelleen suuri salaisuus? Jos sinä et usko olevasi suuresti rakastettu, etsiydy Sanan ääreen ja pyydä Jumalaa näyttämään sinulle, kuinka paljon hän sinua rakastaa. Kun tämä valkenee sinulle, ilo alkaa pulputa sinusta ihan luonnostaan. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Päästä Rakkaus lähellesi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *