armoa arkeesi

Rohkaisua ja inspiraatiota matkallesi

Rohkaisua ja inspiraatiota matkallesi

Tarvitsetko rohkaisua tai kenties inspiraatiota? Olet tullut oikeaan paikkaan. Ei niin, että minä henkilökohtaisesti pystyisin sitä sinulle antamaan, mutta Jumalan Sana pystyy. Jaan kanssasi yhden esimerkin raamatunjakeesta, joka sekä rohkaisee että inspiroi. Eikö ole ihmeellistä, että vain yksi jae voi tehdä niin? Raamatun Sana on kuin Jumalan voiman vara-akku kaikille, jotka sitä lukevat. Juuri siitä siis saat rohkaisua ja inspiraatiota matkallesi.

Teidän vanhuutenne päiviin saakka minä olen sama,
vielä kun hiuksenne harmaantuvat, minä teitä kannan.
Niin minä olen tehnyt ja niin yhä teen,
minä nostan ja kannan ja pelastan.

(Jes. 46:4)

Tämä jae muistuttaa meitä joistakin uskon keskeisistä elementeistä. Meillä on voimallinen ylläpitäjä, kaikkivaltias Jumala, joka on valmis huolehtimaan meistä elämämme jokaisena päivänä. Ei vain menneisyydessä, vaan myös tänä päivänä ja aina vanhuudenpäiviimme saakka. Joten meidän ei tule pelätä edes vanhentumista. Sekin on – kuten aivan kaikki muukin – Jumalan pystyvissä ja rakastavissa käsissä.

Rohkaisua ja inspiraatiota matkallesi

Joten, rakas ystävä, muista tämä: Kaikki on Jumalan käsissä. Myös sinä ja koko sinun elämäsi. Sillä ei ole merkitystä, mitä elämässäsi on juuri nyt meneillään, Jumala on kanssasi. Ei ole syytä pelätä mitään. Sen sijaan ylistä Jumalaa siitä, että hän on elämäsi ylläpitäjä. Hän kantaa sinua niin myötä- kuin vastamäessä. Hän tarjoaa jopa rohkaisua ja inspiraatiota matkallesi, kurkota sitä kohti.

Ja edes kaikki tämä jokapäiväinen apu ei ole kaikkea sitä, mitä Jumala sinulle haluaa. Hän nostaa ja kantaa sinut ja hän myös tarjoaa sinulle pelastusta yksin armosta, yksin uskosta Jeesukseen. Eli Jumala pitää sinusta huolen sekä täällä maan päällä että kantaa sinut läpi kuoleman ikuiseen elämään. Kukaan muu ei pysty tähän. Ja hän ei tee sitä edes kovalla voimalla vaan hellällä armolla. Me todellakin olemme suuresti siunattuja.

Jumalan rakkaus on iankaikkista. Ja meidät on kutsuttu elämään tässä rakkaudessa, nauttimaan siitä ja paistattelemaan sen lämmössä. Meitä kutsutaan myös perustamaan elämämme sen varaan. Miten sitten voimme tehdä niin? Luottamalla häneen ja hänen lupauksiinsa. Ottamalla vastaan hänen lahjansa ja muistamalla, että hän huolehtii meistä. Myös tänään. Kiitos Jumalalle!

Rakas Jumala,
Kiitos, että pidät meistä huolta kaikin tavoin.
Rakkautesi on niin uskomattoman ihmeellistä.
Auta meitä aina muistamaan, että sinä haluat meille kaikkein parasta,
ja että sinä pidät kaikki lupauksesi, myös meille.
Ole itse rohkaisumme ja inspiraatiomme, Herra.
Vedä meidät puoleesi elämämme jokaisena päivänä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Lataatko sinä tankkisi Jumalan voiman vara-akusta eli Raamatusta? Minä en ainakaan ole keksinyt mitään muuta tapaa elää kristittynä. Yhä uudestaan ihmettelen sitä, miten voimaannuttavia sanoja saamme Raamatusta lukea. Meitä ei todellakaan ole jätetty yksin tänne pärjäämään. Pyhän Hengen ohjauksessa saamme tankata vara-akusta rohkaisua ja inspiraatiota matkallemme. Silloin ei askel paina, vaan saamme kepeästi tehdä matkaa kotiinpäin. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Ota vastaan kaikki Jumalan lahjat täysimääräisinä. Ei muuta kuin iloitsemaan ja riemuitsemaan, sillä Herra on hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *