kristityn elämä

Perjantai ja 13. päivä – kristittyjen juhlapäivä

perjantai ja 13. päiväMinusta on aika outoa, että jotkut kristitytkin pelkäävät perjantaita, joka osuu kuukauden 13. päivälle. Ihan kuin Jeesuksen voitto kuolemasta ja pahuuden vallasta ei merkitsisikään mitään. Tiedän, että maailmassa on pahuutta. Mutta meidän herramme ja vapahtajamme Jeesus Kristus on jo voittanut taistelun pahuutta vastaan. Me olemme voittajan puolella. Myös silloin, kun on perjantai ja 13. päivä.

Mitä voimme tästä päätellä? Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan? Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room. 8:31:38-39)

Perjantai ja 13. päivä

On kulunut vain parisen viikkoa pääsiäisestä ja ihmiset alkavat unohtaa ylösnousemuksen voiman. Se on yhä voimassa. Se on voimassa vuoden jokaisena päivänä, myös silloin kun on perjantai ja 13. päivä. Mikään ei voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta ja voimasta. Me olemme turvassa Jumalassa. Ihan koko ajan, päivämäärällä tai viikonpäivällä ei ole siihen mitään vaikutusta. Meidän olisi hyvä juhlia tätä enemmän eikä unohtaa sitä tai pitää sitä itsestäänselvyytenä.

Mitä sinä tekisit toisin, jos todella uskoisit, että Jeesus on voittanut kaiken pahan? Tämä on kristityn vapautta, se on Voittajan kanssa kulkemista. Jos sinun on vaikea päästää irti taikauskoisista uskomuksistasi, pyydä Jumalalta apua. Pyydä Jumalaa täyttämään sinut voimaannuttavalla armolla niin, ettei taikauskolle ole enää tilaa. Sillä et voi olla taikauskoinen ja kristitty samanaikaisesti. Ne sulkevat toinen toisensa pois. Päästä irti peloistasi, jätä ne ristin juurelle ja elä voitokkaasti Kristuksessa. Tästä lähtien voit juhlia kristityn vapautta erityisesti jokaisena perjantaina, joka osuus kuun 13. päivälle.

 

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi sortumisemme taikauskoon.
Ota pois kaikki epävarmuudet ja pelot.
Näytä meille, mitä kristityn vapaus todella on.
Auta meitä juhlimaan ylösnousemusvoimaa
jokaisena elinpäivänämme,
etenkin kun on perjantai ja 13. päivä,
jotta muut voisivat nähdä mitä kristityn vapaus on.
Kiitos, kun olet murtanut pahuuden kahleet elämässämme.
Varjele, siunaa ja varusta meidät palvelemaan sinua.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä (ollut) taikauskoinen? Nyt on aika heittää pelot ja epävarmuudet ristin juurelle ja antaa Jumalan kääriä sinut armoonsa. Anna Jumalan tehdä ihmeitään elämässäsi. Kristityn vapaus on elämän suurimpia ihanuuksia! Joten juhlitaan! Kiitos ja ylistys Jeesukselle, kuoleman ja pahan vallan voittajalle! Kiitos, että saamme kuulua joukkoosi! Hallelujaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *