armoa arkeesi

Rauha teille

Rauha teille, kirjoittanut Mari-Anna Stålnacke
Kuva: Sarah Lee / Unsplash

Tällä viikolla minua ovat koskettaneet nämä Jeesuksen sanat: ”Rauha teille”. Näin hän tervehti opetuslapsiaan ylösnousemuksensa jälkeen (Joh. 20:19-). Hän tiesi, että he tarvitsivat vapautusta pelosta heidän yrittäessään ymmärtää Jeesuksen ylösnousemusta ja sen tuomia muutoksia. Jeesus tiesi myös, että he tarvitsivat uutta rohkeutta kohdatakseen tulevaisuuden haasteet ja ikuista toivoa jaksaakseen edessä oleviena vaikeiden aikojen läpi. Kaikki tämä sisältyi Jeesuksen rauhan toivotukseen. Hän antaa aina enemmän kuin tarvitsemme.

Kolme kertaa Jeesus sanoi opetuslapsilleen: ”Rauha teille”. Joten se ei ollut pelkkä lattea tervehdys, hän tarkoitti, mitä sanoi. Hän tiesi, mitä hänen opetuslapsensa tarvitsivat. Ja hänen rauhansa on paljon enemmän kuin ulkoinen rauha. Se on sielumme kokonaisvaltaista hyvinvointia kaikissa olosuhteissa.

Rauha teille

Minusta tuntuu vahvasti, että Jeesus tarjoaa rauhansa myös meille. Juuri tässä ja nyt. Hän kuiskaa: ”Rauha kanssasi”. Jeesus haluaa antaa oman rauhansa juuri sinulle. Tänään. Ja ihan joka päivä. Miten sinä vastaat?

Toivottavasti hyväksyt Jeesuksen tarjouksen. Tässä maailmassa ei ole mitään vastaavaa. Kukaan ei voi viedä sinulta Jumalan rauhaa. Joten älä myöskään anna sitä pois. Mistään syystä. Se on sinun Jeesuksessa.

”Rauha teille”, sanoo Jeesus. Vastaanota se. Vaali sitä. Ja jaa sitä. Aivan kuten armo, se ei lopu koskaan. Iloitse siitä. Se on tapa tuntea Jumalan läsnäolo minne ikinä sitten kuljetkin.

Joten oli elämäsi sitten miten kaaottista tahansa, älä anna sen häiritä sisäistä rauhaasi. Jumala on kanssasi. Ei ole väliä kuinka hulluksi maailma tulee, älä kuitenkaan luovu rauhastasi. Jumala edelleen hallitsee elämääsi ja koko maailmaa. Itse asiassa, mitä pelottavammaksi tilanteesi näyttää muuttuvan, sitä rauhallisemmaksi voit tulla Jeesuksessa. Kyllä, Jumalan rauha on ihme. Ota se vastaan ​​ja elä siinä.

Armollinen Jumala,
Kiitos, että annoit meille ymmärryksen ylittävän rauhan.
Auta meitä aina omaksumaan se ja olemaan antamatta sitä pois mistään syystä.
Olet niin hyvä meille, annamme sinulle pelkomme ja saamme sen sijaan rauhasi.
Auta meitä jakamaan armosi ja rauhasi kaikkien tapaamiemme kanssa.
Siunaa meitä parhaaksi katsomallasi tavalla.
Jeesuksen kallisarvoisessa nimessä,
Aamen

P.S.

Ole siunattu, rakas ystäväni! Ja elä Jumalan rauhassa, elä lähellä Jeesusta. Älä luovu rauhastasi, se on ikuisesti sinun Jeesuksessa. Vahvista uskoasi Jumalan Sanalla, rukouksella ja Taivaan Isän sylissä olemisella. Usko on yksinkertaista luottamista Jumalaan. Aloita päiväsi antautumalla Jumalalle, tankkaa Jumalan armoa ja rauhaa ja sitten elä päiväsi Jeesuksen kanssa ja illalla viimeiseksi turvaa Jumalan armoon ja luovuta taakkasi hänelle. Tätä yksinkertaisuudessaan on kristityn elämä. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jumalan rauhaa sinulle!

4 thoughts on “Rauha teille

 1. Olipas kiva löytää täältä uusi teksti, kun mietin että pitääkin katsoa sinun blogiasi! Nyt ollaankin sellaisessa ajassa, että sitä sisäistä rauhaa tarvitaan monenlaisen silmäännäkyvän ja korvaankuuluvan asian sijaan. Siunausta viikkoosi Mari-Anna!

  1. Kiva, että poikkesit täällä! Kiitos kommentistasi. Kyllä, sisäisen rauhan merkitys on kasvanut, mutta onneksi lähde on ehtymätön. Siunausta sinunkin viikkosi!

 2. Hei!
  Kiitos blogistasi. Olipa koskettava ja vaikuttava erityisesti tähän maailman tilanteeseen.
  Ainahan meillä on rauha yksin Jeesuksessa Hän sen meille antaa.
  Miten helpottavaa, kun luottaa ja uskoo kenellä on Valta, Voima ja Kunnia.
  Hyvä rauhaisa olo, kun luki ajatuksella tarinani, KIITOS.
  Siunattua,rauhallista Isän syliä sinullekin!
  Tarja 🙏

  1. Kiitos kommentistasi, Tarja. Aina kiva kuulla, että tekstit koskettavat ja hoitavat jollakin salatulla tavalla. Ja kyllä me kaikki tarvitsemme jatkuvaa muistutusta siitä, että meillä on Jumala, jolla todellakin on kaikki valta ja voima. Se antaa rohkeutta elää. Varsinkin kun meille annetaan myös rauha, ilo ja toivo. Ole suuresti siunattu, ystäväni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *