uskossa kasvaminen

Hyvästit toivottomuudelle ja pelolle – tervetuloa, Jeesus!

Hyvästit toivottomuudelle ja pelolle, tervetuloa, Jeesus! ~ Mari-Anna Stålnacke
Mantas Hesthaven / Unsplash

Ajelehtiminen ei ole täyttä elämää. Se on vain robottimaista käytöstä ja elämäntapahtumien suorittamista. Etkö sinä haluaisi elää juuri sinua varten suunniteltua elämää? Uskon, että haluat. Sitä juuri me kaikki haluamme. Tiedä kuitenkin, että niin tapahtuu vain silloin, kun hyväksymme Jumalan ja hänen suunnitelmansa elämämme varten. Siksi nyt on aika sanoa hyvästit toivottomuudelle ja pelolle. Jumalalla on sinulle parempaa tarjottavana.

Usein jääräpäisesti haluaisimme sekä syödä kakkumme että myös säästää sen, mutta ei se niin toimi. Yrittäessämme tätä päädymme tekemään asioita innottomasti, emmekä silloin saa niitä tuloksia, joita haluaisimme nähdä. Erwin McManus sanoo sen näin: ”Et voi seurata Jumalaa tyhjäkäynnillä” [eli vaihteen ollessa vapaalla]. Ja sitähän me juuri yritämme tehdä, eikö olekin totta? Yritämme olla neutraaleja kristittyjä, jotta pelastuisimme, mutta siten, että silti sopisimme vanhoihin piireihin. Mutta ei se näin mene.

Hyvästit toivottomuudelle ja pelolle

Allen Arnold kysyi Twitterissä samasta asiasta: ”Mitä hyötyä on uudesta alkusta, jos olemme päättäneet pitäytyä vanhassa? Mitä hyötyä on uudesta tarinasta, jos pysymme vanhassa luvussa?” Niinpä. Mitä hyötyä on yrittää seurata Jumalaa, jos pidämme vaihteen vapaalla? Näin et pääse minnekään etkä miellytä ketään, et edes itseäsi.

Mitä järkeä on olla kristitty, jos olemme päättäneet pysyä samana kuin ennen? Ja mitä hyötyä on Jumalan suurella kertomuksella, jos välttämättä tahdomme toistaa rikkinäistä tarinaamme? Ei mitään, eikö niin?

Joten älä tee sitä. Älä valitse ajelehtimista ja pelossa elämistä, aivan kuin voisit välttää jotakin tai saavuttaa jotain elämällä siten. Sen sijaan on aika sanoa hyvästit toivottomuudelle ja pelolle. Laita vaihde silmään ja ala seurata Jeesusta. Pian huomaat, että menet paikkoihin ja teet asioita, joista et koskaan edes osannut uneksia.

Jeesus sanoi kaikille: »Jos joku tahtoo kulkea minun jäljessäni, hän kieltäköön itsensä, ottakoon joka päivä ristinsä ja seuratkoon minua.(Luuk.9:23)

Tervetuloa, Jeesus!

Jeesus kutsuu meitä seuraamaan häntä. Ja niin ei tapahdu, jos pysymme paikallamme (vaihde vapaalla). Tai katsomme taaksepäin. Voidaksemme seurata häntä, meidän täytyy laittaa vaihde ykköselle ja lähteä liikkelle sanomalla kyllä ​​Jumalalle. Hän hoitaa loput. Jumala vahvistaa meitä matkallamme. Ja hän tuntee meidät henkilökohtaisesti, hän siunaa meitä yksilöllisesti ja hän varmistaa, että me kaikki pääsemme perille hänen luokseen. Tätä minä kutsun siunatuksi olemassaoloksi: Jumalan pelastamana ja rakastamana ihmisenä elämässä yltäkylläistä, omannäköistä elämää Jumalan kunniaksi. Se on sinullekin tarjolla Jeesuksessa. Ota se vastaan!

Rakas Jumala,
Anna anteeksi, että yritimme seurata sinua vain puolittain.
Haluamme olla täysin sinun, joten annamme itsemme kokonaan sinulle.
Johdata meitä, Herra, suunnitelmasi mukaan.
Kiitos, että tunnet meidät henkilökohtaisesti ja annat meille jokaiselle sen, mitä tarvitsemme täyttääksemme tahtosi.
Rakastamme sinua ja ylistämme sinua.
Jeesuksen kallisarvoisessa nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko valmis sanomaan hyvästit toivottomuudelle ja pelolle? Ja kyllä Jeesukselle? En ole löytänyt tästä maailmasta mitään muuta, mikä voisi viedä minut toivottomuudesta toivoon, pelosta pelottomuuteen kuin Jumalan hämmästyttävä armo. Mutta se todella toimii. Pysy Jeesuksessa, pyydä niin saat. On aika sanoa hyvästit toivottomuudelle ja pelolle sanomalla kyllä Jeesukselle. Ole siunattu, ystäväni. Ole runsaasti siunattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *