armoa arkeesi

Rauhan Henki

Rauhan Henki
Kien Do / Unsplash

Miten voit? Toivon, että voit hyvin tai ainakin koet Jumalan rauhaa. Tiedäthän, että on mahdollista kokea rauhaa suurien ahdistustenkin keskellä. Tiedän, että tätä on vaikea uskoa, mutta jos olet kokenut Jumalan rauhaa kaaoksenkin keskellä, tiedät, mitä tarkoitan. Jumalan rauha on meidän, jos me haluamme sen. Sillä se ei ole riippuvainen ulkoisista olosuhteista. Rauhan Henki on meidän ulottuvillamme tapahtui mitä tahansa. Ja minä en aio elää ilman sitä. Entäpä sinä?

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon. Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa. (Fil. 4:6-7)

Ajattele! Jumala on Rauhan Henki. Jumalan lapsena Rauhan Henki on tarkoitettu myös sinulle. Joten älä luovu siitä mistään syystä. Riipu Jeesuksessa ja iloitse hänen rauhastaan. Elä Kristuksessa ja koe rauha, jonka veroista ei ole.

»Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. Olkaa rohkeat, älkää vaipuko epätoivoon. (John 14:27)

Rauhan Henki

Rakastan sitä, että Jumala on Rauhan Henki. Jumala ja hänen rauhansa on kanssani menen sitten minne tahansa. Hän johdattaa minua, hän lohduttaa minua, hän rakastaa minua. Kun maailma on minua vastaan, voin juosta Jumalan syliin ja kokea hänen rauhansa. Voin elää rauhassa silloinkin, kun ympärilläni ei ole rauhaa ei hiljaisuutta.

Lopuksi, veljet: iloitkaa, antakaa ojentaa itseänne, ottakaa kehotukseni vastaan, olkaa yksimielisiä ja eläkää rauhassa, niin rakkauden ja rauhan Jumala on oleva teidän kanssanne. (2. Kor. 13:11)

Mikään ei voi ottaa Rauhan Henkeä sinulta, jos et itse anna sitä pois. Älä luovuta rauhaasi pois mistään hinnasta. Sen sijaan edistä rauhaa itsessäsi. Opettele Jumalan Sanaa, rukoile, meditoi, laula, ylistä, kulje lähellä Jumalaa ja alati nauti hänen rauhastaan. Sillä se kuuluu myös sinulle. Paistattele siinä. Iloitse siinä. Ja lepää siinä.

Rakas Jumala,
Olemme sinusta aivan ihmeissämme.
Kiitos, että olet Rauhan Henki
ja annan rauhasi myös meille.
Auta meitä elämään siinä jatkuvasti,
sillä tarvitsemme sitä yhtä paljon kuin tarvitsemme sinua.
Siunaa meitä, Herra.
Me siunaamme sinun nimeäsi iankaikkisesta iankaikkiseen.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni! Sinä olet Rauhan Ruhtinaan oma! Joten iloitse saamastasi rauhasta ja opi nauttimaan siitä ja elämään siinä. Muistuta itseäsi Jumalan lahjoista ja omista ne itsellesi. Itse Rauhan Henki elää sinussa. Elämäsi jokaisena päivän! Iloa ja siunausta elämääsi!

2 thoughts on “Rauhan Henki

 1. Ihana oli taas lukea blogisi, joka on lohduttava, kun tietää kehen turvaa.
  Kiitos se antaa myös lohdutusta ja rauhaa, kun tietää, että Jumala meitä johdattaa elämässämme.
  Kiitos, odotin jo blogejasi!
  Sinulle siunausta ja rukouksin mukana!
  Tarja

  1. Kiitos, Tarja! Ihana kuulla, että blogejani on odotettu! Tämä rohkaisee jatkamaan. Ja kyllä me kaikki tarvitsemme lohdutusta, toivoa ja rauhaa elämässämme. Mahtavaa, että olet mukana. Yhdessä Jumalan johdatuksessa pääsemme aikanamme perille. Iloa ja siunausta sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *