armoa arkeesi

Ristin juurella paras paikka on

Ristin juurella paras paikka on

Onko sinulla lempipaikkaa? Sellainen paikka missä olet onnellisimmillasi? Ehkä lukunurkka tai tuttu ranta? Tai ehkä lempipaikkasi on kesämökki tai ruusupuutarha? Vaikka lempipaikkasi olisi kuinka ihana ja hurmaava, se ei kuitenkaan pärjää vertailussa maailman parhaan paikan, ristin, kanssa. Sillä ristillä on parantavia voimia. Se antaa elämää kaikille, jotka haluavat vastaanottaa sen Jeesuksen nimessä.

Maailmassa ei ole toista paikkaa, missä meidät aidosti ja ihan aina otettaisiin vastaan syli avoinna, olimme sitten tehneet mitä tahansa tai olleet missä tahansa. Siksi saamme rohkeasti lähestyä ristiä sellaisena kuin olemme ja Jumalan armosta tulla sisäisesti uudistetuiksi. Vain Jeesuksen veri voi pestä syntimme pois ja parantaa meidät. Ja juuri siksi tarvitsemme ristiä, tarvitsemme Jeesusta. Ja siksi ristin juurella paras paikka on.

Itse, omassa ruumiissaan, hän ”kantoi meidän syntimme” ristinpuulle, jotta me kuolisimme pois synneistä ja eläisimme vanhurskaudelle. ”Hänen haavansa ovat teidät parantaneet. (1. Piet. 2:24)

Ristin juurella paras paikka on

Seisoessamme ristin juurella, seisomme Jumalan rakkauden edessä. Ja se rakkaus on tarkoitettu meille kaikille. Ristin juurella voimme löytää kaiken sen, mitä olemme etsineet. Antautuessamme Jeesukselle ja pyytäessämmes syntejämme anteeksi, vastaanotamme armoa armon päälle. Meidät nostetaan, parannetaan, kannetaan. Ja kaikki tämä rakkaudellisesti.

Ristin juurella on mahtava olla. Ei ainoastaan siksi, että ristillä Jeesus sovitti syntimme. Vaan siksi, että ristin juurella tapaamme Jeesuksen ja opimme tuntemaan hänen sydämensä. Ristin juurelle tulemme heikkoina, mutta lähdemme voimaantuneina, me tulemme taakoitettuina, mutta lähdemme vapaina. Ja ristin juurella voimme maistaa taivaan mannaa jo täällä maan päällä. Mittaamattoman arvokasta ja upeaa.

Joten juokse päivittäin ristin juurelle, juokse Jeesuksen luo. Ristin juurella löydät suojaa, turvaa, voimaa, toivoa, rauhaa, rakkautta, armoa, iloa. Kaikkea mikä tekee elämästäsi paremman ja eheämmän. Joten älä epäröi, tule ristin juurelle. Maista Jumalan hyvyyttä. Juo taivaan lähteestä. Syö elämän leipää.

Rakas Jeesus,
Kiitos, että kannoit syntimme ristille.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen!
Kiitos, että yhä hoidat meitä ristin juurella.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen!
Kiitos, että rakastat, ohjaat ja autat meitä.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen!
Näytä meille sydämesi, vedä meidät luoksesi.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen!
Kallisarvoisessa nimessäsi rukoilemme,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni! Jeesus rakastaa sinua ja kutsuu sinua henkilökohtaisesti ristin juurelle. Siellä sinua odottaa kaikki se, mitä epätoivosesti etsit muualta. Jeesus haluaa tavata sinut juuri sellaisena kuin olet ja kääriä sinut rakkauden vaippaan ja armon vuotaan. Sen parempaa paikkaa ei olekaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *