armoa arkeesi

Tarvitsetko uudistumista?

mariannastalnacke.com

Odotatko malttamattomana kesälomaasi? Tarvitsetko uudistumista? Oletko väsynyt, uupunut, tuntuuko tyhjältä? Et ole yksin. Tämä on ihan tavallista, mutta älä menetä toivoasi taikka masennu. Apu on lähellä. Ja tämä apu on tehokasta vaikkakin hellää. Se on myös uutta luovaa ja vapauttavaa.

Suurin uudistus tapahtuu, kun tulemme ensi kertaa Jeesuksen luo. Tämä on täydellinen uudistuminen, ei mikään pika-apu vikojen peittämiseksi. Jeesus puhdistaa meidät läpikotaisin. Siltikin meidän tarve armolle ja uudistumiselle ei lopu siihen. Me tarvitsemme Jeesusta ja voimaannuttavaa armoa elämämme jokaisena päivänä.

Aikuisina emme ehkä halua myöntää riippuvaisuuttamme armosta. Mutta kuitenkin jokainen kristitty on täysin riippuvainen armosta. Mitä nopeammin opimme tämän, sitä nopeammin pääsemme elämään sitä todeksi. Ja tämä saa aikaan todellisen muutoksen. Sitten emme enää yritä suorittaa pakonomaisesti ja teeskennellä täydellisyyttä. Silloin opimme todella elämään armossa, totuudessa ja ilossa.

Miten uudistumme?

Mitä uudistumisemme sitten vaatii? Tarvitsemme Pyhän Hengen täyttämään tyhjät sydämemme. Tämä voi kuulostaa sinusta liirumlaarumilta tai vain tyhjältä lupaukselta. Mutta se toimii. Jumala on todellinen ja hänen Henkensä liikkuu keskuudessamme. Pyhän Hengen läsnäolo ei ole varattu vain joillekin harvoille vaan jokaiselle Kristuksen seuraajalle. Yksin olemme tyhjiä, mutta pyytäessämme Pyhää Henkeä täyttämään meidät ihmeitä tapahtuu. Uudistumista tapahtuu.

Oli se sitten sinun ensimmäinen tai 10 000. kerta tulla Jeesuksen luo, se tekee hänet onnelliseksi. Sillä juuri tästä syystä Jeesus tuli maailmaan. Jos pysymme ylpeyttämme tai ennakkoluulojemme takia poissa, se tekee hänet murheelliseksi. Tullessamme hänen luoksensa, hän ilahtuu ja me olemme suuresti siunattuja.

Mitä tällä on sinun kanssani tekemistä?

Mitä tällä siis on tekemistä sinun väsymyksesi kanssa? Aivan kaikkea. Vastaus väsymykseesi ja uupumukseesi on Jeesus. Siihen ei liity mitään ohjelmaa tai kurssia tai mitään muutakaan suoritettavaa, meidän tulee vain tulla Jeesuksen luo. Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. (Matteus 11:28) Jeesus voi ottaa meidän uupumuksemme pois. Hän johdattaa meidät vihreille niityille. En ymmärrä miksi tämä yhä uudestaan yllättää minut. Ehkä se on vain niin ihmeellistä tunteaa Jeesuksen parantava kosketus.

 

Rakas Jumala,
Tulemme eteesi uupuneinta, olemme tehneet sen taas:
yrittäneet tehdä ja olla kaikkea ihan yksin.
Armahda, vapauta, uudista meidät.
Anna meille armoa armon päälle, Herra,
ole itse läsnä elämässämme.
Siunaa meitä tahtosi mukaisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä, tule Jeesuksen luo! Älä yritä jaksaa yksin, vaan pyydä taivaallista apua! Jeesuksen läsnäolo parantaa ja uudistaa meidät aivan kokonaan. Ja meidän ei tarvitse odottaa uupumusta ennen kuin tulemme Jeesuksen luo. Meillä on etuoikeus aloittaa aamumme Jeesuksen kanssa, täyttyä Pyhästä Hengestä ennen kuin aloitamme päivämme. Joten iloitaan Jeesuksesta ja hänen uudistavasta armostaan! Ole suuresti siunattu, ystäväni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *