rukous

Nouse rukouksessa Jumalan luo

Nouse rukouksessa Jumalan luoMiten menettelet kohdatessasi jonkin ongelman, vastoinkäymisen tai esteen tielläsi? Vastauksesi kertoo selviytymiskeinoistasi. Sillä, kuten kaikki tiedämme, edellä mainittuja asioita tapahtuu jatkuvasti. Elämä on kovaa ja vaatii ongelmanratkaisukykyä ja nopea sopeutumista mikäli haluamme elää hyvin. Joten. Miten reagoit, kun jotain yllättävää ja ehkä ei-toivottua tapahtuu? Kiroatko, huudatko vai mottaatko jotakuta? Vai nousetko rukouksessa Jumalan luo?

Herra, minä huudan sinua!
Riennä avukseni,
kuule ääneni, kun sinua huudan!
Olkoon rukoukseni edessäsi uhrisavuna, olkoot kohotetut käteni iltauhri.
(Psalmi 141:1-2)

Nouse rukouksessa Jumalan luo

Rukous on kutakuinkin paras tapa selvitä mistä tahansa. Kun kutsumme Jumalan elämäämme juuri sellaisena kuin se on, voimme rentoutua ja levätä pitäessämme Jumalaa turvapaikkanamme. Rukouksen avulla pääsemme nousemaan olosuhteidemme yläpuolelle ja saamme lahjaksi uuden perspektiivin asioihimme. Silloin ymmärrämme, ettemme ole yksin edes näin onnettomissa olosuhteissa. Jumalalla on kaikki hallussa ja hänellä on jo ratkaisu valmiina, vaikka me emme sitä vielä näkisikään. Joten voimme luottaa siihen, että rukouksillamme on merkitys, apu on jo silloin matkalla.

Vanhurskaan rukous on voimallinen ja saa paljon aikaan. (Jaakob 5:16b)

Älä koskaan aliarvioi rukouksen voimaa

Rukouksen voima on aina enemmän kuin osaat kuvitella. Joten älä elä elämääsi ilman rukousta. Älä jätä rukousta viimeiseksi hätäkeinoksi, vaan käytä sitä ensiapuna kaikkeen, kaikkialla. Ja elämäsi muuttuu paremmaksi. Saat kiitollisen ja luottavaisen mielen ja ne jo muokkaavat elämäntapasi uudelleen.

Rukoilkaa hellittämättä, valvokaa rukoillen ja kiittäen. (Kol.4:2)

Aina kun et tiedä mitä tehdä, nouse rukouksessa Jumalan luo. Jos olet jumissa, rukoile. Kun olet alamaissa, älä yhtään epäröi, vaan nouse rukouksessa Jumalan luo. Jos olet kadottanut jotakin, rukoile, Jumala kuulee sinua. Rukous on aina vastaus, sillä se nostaa sinut Jumalan käsivarsille. Se siunaa sinua enemmän kuin osaat edes aavistaa. Rukoile tiesi läpi esteiden. Nouse päivittäin rukouksessa Jumalan luo.

 

 

Rakas Jumala,
Kiitos rukouksen lahjasta.
Auta meitä muistamaan se,
tee rukouksesta ensiapumme kaikkeen.
Haluamme pysyä sinussa,
olla jatkuvassa vuoropuhelussa sinun kanssasi.
Näytä meille kuinka mahtavaa rukouselämä voi olla.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten on? Onko rukous sinulle viimeinen hätäkeino vai ensiapu? Miten sinä olet kokenut Jumalan vastaavan rukouksiisi?

Ole siunattu, ystäväni, kun etsit tietäsi tässä maailmassa. Paras apu tulee Jumalalta. Joten nouse Jumalan luo rukouksessa mahdollisimman usein. Vain Jumalan läsnäolo lämmittää kylmyydessä ja antaa valoa pimeydessä. Joten iloitaan ja riemuitaan, kun saamme Jumalan lapsina tehdä matkaa täällä maan päällä.

1 thought on “Nouse rukouksessa Jumalan luo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *