rukous

Mahdottomat rukoukset

Mahdottomat rukoukset

Miten sinun rukouselämäsi voi? Rukoiletko mahdottomia rukouksia? Vai tyydytkö pieniin, sieviin rukouksiin? Minä toivon, että valitset isot, rohkeat, mahdottomat rukoukset. Sillä se kertoo minulle sen, että sinun Jumalasi on iso ja mahtava.

Sillä ”Jumala iloitsee mahdottomiin rukouksiin vastaamisesta”, kuten Bob Goff asian ilmaisee. Jumala iloitsee, kun sinä pyydät mahdottomia asioita. Sillä se kertoo hänelle, että a) tarvitset häntä, b) uskot hänen pystyvän mahtaviin asioihin, ja c) sinä toivot hänen puuttuvan asioihisi.

Samoin, jos rukoilet niitä pieniä mutta sieviä rukouksia, se kertoo Jumalalle, että a) et tarvitse häntä, b) et usko hänen pystyvän tekeämään paljoakaan sinun hyväksesi, ja c) et toivo hänen puuttuvan asioihisi.

Mahdottomat rukoukset

Kumpi tapa on sinun? Rukoiletko suuria suurelta Jumalalta? Toivon todellakin niin, sillä Jumalalla on rajattomat mahdollisuudet vastata rukouksiisi. Älä siis estä Jumalan voimaa elämässäsi pienillä rukouksillasi.

”Jeesus katsoi heihin ja sanoi: »Ihmiselle se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle. Jumalalle on kaikki mahdollista.» (Mark. 10:27)

Kun rukoilemme mahdottomia rukouksia, kun lopputulokset ovat inhimillisesti katsottuna saavuttamattomissa, Jumala voi todella näyttää voimansa elämässämme. Älä unohda, että maailma tarkkailee. Joten ei tyydytä inhimillisesti katsottuina mahdollisiin rukouksiin. Rukoillaan sen sijaan mahdottomia rukouksia!

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi meidän turvalliset ja pienet rukouksemme.
Täytä meidät Hengelläsi
ja tee meistä Kristuksessa rohkeita.
Muistuta meitä rukoilemaan mahdottomia rukouksia,
jotta voit näyttää mahtisi ja voimasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Uskallatko sinä rukoilla suuria, mahdottomia rukouksia? Ne tekevät minusta elämästä mielenkiintoisen seikkailun. Kun annamme Jumalalle vapaat kädet toimia jonkin asian suhteen, voimme olla varmoja, että asiat kääntyvät parhain päin, kävi miten kävi. Jumala toimii edelleen vahvasti, rukouksen kautta voimme toivottaa Jumalan tervetulleeksi myös omaan elämäämme. Ei unohdeta rukouksen voimaa eikä sen tärkeyttä. Rukouksen avulla meitä kutsutaan muuttamaan maailmaa yhdessä Jumalan kanssa. Otetaan kutsu vastaan ja ollaan rukouksessa uskolliset ja kestävät. Rukousinnostusta sinulle, ystäväni. Rukoile suuria ja odota suuria, sillä Jumala on suuri ja mahtava!

4 thoughts on “Mahdottomat rukoukset

  1. Hei,
    Sattumalta osuin sivuillesi ja luin muutaman kirjoituksen. Hienoa että tuot vahvasti armon esiin.
    Rukouksesta uskon itse että sen tarkoitus on muuttaa meitä, Jumalan ei tarvitse muuttua. Ja toisaalta kaikki on Jumalalle pientä, nekin asiat jotka voivat tuntua meistä suurilta. En suostu uskomaan että jos rukoilen jotain ” pientä” niin se kertoisi Jumalalle että en tarvitse häntä. Itse voin tarvita ja pyytää apua sekä pienissä että suurissa asioissa samoin kuin kiittää sekä pienistä että suurista asioista.

    1. Hei, Helena! Kiva, että olet löytänyt tiesi tänne. Olen samaa mieltä, rukous muuttaa nimenomaan meitä, ei Jumalaa. Rukoilemalla paljon – pieniä ja suuria rukouksia – suhteestamme muodostuu läheisempi kuin muuten. Ei ole mitään niin pientä rukousta, etteikö Jumala haluaisi sitä kuulla. Tämän postauksen tarkoitus oli rohkaista rukoilemaan suuria kuitenkaan väheksymättä pieniä rukouksia. Olen pahoillani, jos se antoi sellaisen vaikutelman. Tärkeintä on rukoilla, siten Jumala pääsee vaikuttamaan elämäämme. Kiitos kommentistasi, Helena. Taivaan Isän runsasta siunausta ja iloa elämääsi!

  2. Hei, Helena! Kiva, että olet löytänyt tiesi tänne. Olen samaa mieltä, rukous muuttaa nimenomaan meitä, ei Jumalaa. Rukoilemalla paljon – pieniä ja suuria rukouksia – suhteestamme muodostuu läheisempi kuin muuten. Ei ole mitään niin pientä rukousta, etteikö Jumala haluaisi sitä kuulla. Tämän postauksen tarkoitus oli rohkaista rukoilemaan suuria kuitenkaan väheksymättä pieniä rukouksia. Olen pahoillani, jos se antoi sellaisen vaikutelman. Tärkeintä on rukoilla, siten Jumala pääsee vaikuttamaan elämäämme. Kiitos kommentistasi, Helena. Taivaan Isän runsasta siunausta ja iloa elämääsi!

  3. […] aika muuttaa tämä, eikö? Meidät on kutsuttu ja meille on annettua lupa rukoilla isoja, upeita, mahdottomia rukouksia. Meillä on mahtava Jumala, jolla on rajattomat resurssit hänen työhönsä tässä maailmassa. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *