kristityn elämä

Pelkäätkö tuntematonta?

Pelkäätkö tuntematonta?

Pelkäätkö tuntematonta? Moni ihminen pysyttelee poissa tuntemattomilta teiltä ja pitäytyy omalla mukavuusalueella, missä pystyy pitämään hommat hanskassa. Mutta meitä ei ole kutsuttu pysyttelemään siellä, missä pystymme pitämään hommat hanskassa. Meitä kutsutaan menemään minne ikinäkin Jumala meidät johdattaa ja antamaan Jumalan pitää hommat hanskassa.

Corrie Ten Boomin viisain sanoin ”Älä koskaan pelkää antaa tuntematonta tulevaisuutta tunnetulle Jumalalle”. Meidän ei tarvitse pelätä tuntematonta, kun tunnemme Jumalan, joka on vastuussa tulevaisuudesta.

Mutta minä turvaan sinuun, Herra,
ja sanon: »Sinä olet minun Jumalani!»
Sinun kädessäsi ovat elämäni päivät.

(Ps. 31:15-16a)B

Pelkäätkö tuntematonta?

Tulevaisuutemme on Jumalan käsissä. Siksi ei ole mitään syytä pelätä tuntematonta. Tulevaisuus on toki tuntematon, mutta se on Jumalan käsissä. Joten voimme rentoutua. Kaikki on hyvin, kun olemme Kristuksessa. Sillä Kristuksessa meillä on kaikki, mitä koskaan tarvitsemme.

Joku on sanonut ”Elämä ilman Kristusta on toivoton loppu, elämä Kristuksen kanssa on loputon toivo”. Olen tästä samaa mieltä. Ilman Kristusta ei ole toivoa. Kristuksen kanssa on loputon toivo siitäkin huolimatta kuinka ankealta tai pelottavalta tulevaisuus näyttää juuri nyt.

Meillä on paljon iloittavaa ihan jokaisena päivänä. Me olemme Jumalan rakkaita lapsia. Meidän tulevaisuutemme Jumalan kanssa on valoisa. Hän antaa meille toivoa toivon päälle.

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi, että unohdamme, että tulevaisuus on sinun käsissäsi.
Auta meitä muistamaan, mitä sinä olet tehnyt puolestamme ja iloitsemaan siitä aivan joka päivä.
Voimaannuta meidät voittoisaan elämään.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Miten on, pelkäätkö tuntematonta? Pysytkö mielelläsi mukavuusaluellasi? Muista, ettei Jeesuksen seuraamisessa ole kyse sinun voimavaroistasi vaan Jumalan armovoimasta. Omista Raamatun lupaukset itsellesi ja astu rohkeasti tulevaan! Hiuskarvakaan ei putoa päästäsi ilman Jumalan tietämistä. Joten elä rohkeasti ja riemullisesti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *