uskossa kasvaminen

Taivaallisessa voimassa eläminen

taivaallisessa voimassa eläminen

Mietitkö koskaan miten pystyt säilymään uskossasi tässä postmodernissa, jälkikristillisessä maailmassa? Jos kiinnitämme huomiomme meitä ympäröivään kulttuuriin, se tuntuukin mahdottomalta tehtävältä. Mutta jos keskitymme uskoon ja Uskon Antajaan, pärjäämme kyllä aivan mainiosti. Sillä usko on paljon enemmän kuin nippu dogmeja. Usko on taivaallisessa voimassa elämistä.

Olettehan te syntyneet uudesti, ette katoavasta siemenestä, vaan katoamattomasta, Jumalan elävästä ja pysyvästä sanasta. 
Sillä
ihminen on kuin ruoho,
ihmisen kauneus kuin kedon kukka.
Ruoho kuivuu, kukka lakastuu,
mutta Herran sana pysyy iäti. Juuri tämä sana on teille ilosanomana julistettu.

(1. Piet. 1:23-25)F

Taivaallisessa voimassa eläminen

Me olemme syntyneet uudesti katoamattomasta siemenestä. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että tämä siemen elää meissä. Tässä siemenessä on usko Elävään Jumalaan ja se myös tuo tullessaan kaikki taivaalliset mahdollisuudet.

Liian usein unohdamme tämän. Usko on sitä, että annamme tämän siemenen kasvaa meissä. Se on Pyhän Hengen työtä, ei oman yrityksemme tuotosta. Joten usko on sitä, että elämme taivaallisessa voimassa emmekä itse suorita uskontoa.

Enää en elä minä, vaan Kristus elää minussa. Sen elämän, jota tässä ruumiissani vielä elän, elän uskoen Jumalan Poikaan, joka rakasti minua ja antoi henkensä puolestani. (Gal. 2:20).

Jos elämme yhdistettynä Jumalan taivaallisen voimaan, usko voi muuttaa ei vain meitä vaan koko maailman. Meidät on kaikki kutsuttu tekemään työtä Jumalan kanssa ja parhaiten se tapahtuu, kun annamme tämän katoamattoman siemenen vallata meidät ja johtaa meitä. Silloin itse Kristus on meissä, meidän kanssamme, meitä varten.

Rakas Jumala,
Kiitos katoamattomasta siemenstä meissä.
Kun Kristus asuu meissä,
muutos tapahtuu sinun tavallasi.
Auta meitä muistamaan,
että Jeesuksessa meillä todellakin on kaikki tarvitsemamme.
Voimaannuta meidät elämään kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin hurmaava ajatus uskosta katoamattomana siemenenä, joka kasvaa meissä. Kun siemen kasvaa, Kristus valtaa yhä enemmän tilaa meistä. Tämä ajatus korostaa nimenomaan uskoa Jumalan lahjana, Jeesusta uskon alkajana ja täydelliseksi tekijänä ja Pyhää Henkeä uskon eläväksi tekijänä. Kaikki on valmistettu, me saamme vaan ottaa vastaan ja nauttia elämästämme Jumalan lapsina. Joten rentoudu, lopeta suorittaminen. Heittäydy sen sijaan Isän syliin lepäämään. Sinne saat tulla juuri sellaisena kuin olet ja Jumala hoitaa ja kasvattaa sinua lempeästi uusia seikkailuja kohti. Sitä se taivaallisessa voimassa eläminen on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *