uskossa kasvaminen

Tilaa ihmeille

Tilaa ihmeilleOnko elämässäsi tilaa ihmeille? Toivon niin. Sillä muutoin rajoittaisit Jumalan liikkumatilaa elämässäsi. Usko itsessään on jo ihme. Kaikki Jumalan teot ovat ihmeitä. Jokainen hengeveto on lahja, jokainen siunaus on ihme. Jos haluamme lisää Jumalaa elämäämme, meidän tulee tehdä tilaa ihmeille, tehdä tilaa Jumalalle. Sillä Jumala on ihmeidentekijä.

Ylistäkää häntä, hän on teidän Jumalanne. Hän teki teidän hyväksenne ne suuret ja pelottavat teot, jotka olette omin silmin nähneet. (5. Moos. 10:21)

Jeesus katsoi heihin ja sanoi: ”Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista.” (Matt:19:26)

Tilaa ihmeille

Miten sitten voimme tehdä tilaa ihmeille? Tärkein asia on antautua Jeesukselle yhä uudelleen ja uudelleen. Siten olemme avoimia Pyhän Hengen työlle meissä, annamme Jumalan muovata elämäämme tahtonsa mukaisesti. Mutta, tottahan toki, kyllä mekin voimme itsekin tehdä lisää tilaa ihmeille. ’Vähemmän turhakkeita, enemmän Jeesusta’ on hyvä motto kaikille, jotka haluavat vastaanottaa kaiken, mitä Jumalalla on heille varannut.

Jumalalle, joka meissä vaikuttavalla voimallaan kykenee tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella, olkoon ylistys seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja ikuisesti. Aamen. (Ef. 3:20-21)

Jumala voi tehdä niin paljon enemmän kuin rohkenemme toivoa tai osaamme edes kuvitella. Meidän tulee vain uskoen vastaanottaa mitä Jumala haluaa meille antaa. Jumala on kaikkivoipa ja meidän ongelmamme ovat mahdollisuuksia Jumalalle. Joten pidetään sydämemme ja mielemme avoimina Jeesukselle, siten luomme lisää tilaa ihmeille. Emmehän me halua estää Jumalaa toimimasta elämässämme? Joten ruvetaanpa hommiin. Luodaan tilaa ihmeille.

 

Rakas Taivaan Isä,
haluan vastaanottaa kaiken sen,
mitä olet osalleni vastannut,
joten haluan luoda lisää tilaa ihmeille.
Tule, Herra Jeesus.
Tule elämääni,
antaudun sinulle,
ole sinä sydämeni hallitsija.
Tule, Pyhä Henki,
luomaan uutta.
Tee ihmeitäsi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Oletko sinä avoin Jumalan ihmeille? Uskotko siihen, että Jumala toimii myös sinun elämässäsi? Rukoile uskoen ja luottaen ja odota hyvää, sillä Jumala on hyvä! Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni! Jumala on sinun puolellasi. Kuka silloin voi olla sinua vastaan? Joten avaa rohkeasti sydämesi kaikki luukut, tee tilaa ihmeille!

1 thought on “Tilaa ihmeille

  1. […] Valitsemalla juuri 13 syytä toivoon, korostan toivon voimaa. Kun toivomme perustuu Jeesukseen, numerosta 13 tulee meidän onnennumeromme. Koska elämä on kovaa, tarvitsemme syitä toivoon. Joten pidä tämä listä lähistölläsi ja […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *