kristityn elämä

Voitto taikauskoisuudesta

voitto taikauskoisuudestaJälleen on perjantai ja 13. päivä. Usko tai älä, perjantai ja 13. päivä tuo englanninkieliselle blogilleni tavallista enemmän lukijoita. Ihmiset ympäri maailman haluavat tietää, miten kristityt ajattelevat siitä. Joten aina kun on perjantai ja 13. päivä, yritän vastata näihin kysymyksiin vähän uudella tavalla. Joten tässä sitä ollaan. Tänään jaan muutamia ajatuksia ja raamatunlauseita ja toivon, että ne voivat siunata sinua ja auttaa sinua vapautumaan kahlehtivasta taikauskoisuudesta. Sillä kristittynä Jeesuksen voitto taikauskosta, pelosta ja pimeydestä, on myös sinun.

Taikauskoisuus ja kristityt

Taikauskoisuus ja kristityt eivät sovi yhteen, sillä Jumala käskee meitä olemaan pitämättä muita jumalia tai idoleita. Asiat, joita taikauskoisesti pidämme totena, ovat jumaliamme ja idoleitamme. Ne harhauttavat meitä ja estävät meitä uskomasta ja luottamasta kokonaan Jumalaan.

Sinulla ei saa olla muita jumalia. Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla. (2. Moos. 20:3-4)

Jumala opastaa meitä irtisanoutumaan taikauskosta, sillä nämä uskomukset tuottavat pelkoa ja ahdistusta meissä. Hän haluaa meidän elävän vapaina ja onnellisina hänen kanssaan. On meidän oma etumme sanoa ei taikauskoisille tavoille ja uskomuksille.

Näin sanoo Herra:
— Älkää omaksuko vieraiden kansojen tapoja,
älkää peläten tuijottako taivaan merkkejä,
niin kuin nuo pakanat tekevät.
(Jeremia 10:2)

Valitse vapaus

Jos olet Jumalan lapsi, sinun ei tarvitse olla taikauskon ahdistama. Muistuta itseäsi Jumalan huolenpidosta. Mikään ei voita sitä. Meidän siis ei tule kuunnella maailman valheita, vaan sukeltaa Jumalan Sanaan löytääksemme totuuden. Me olemme vapaita Kristuksessa, Jumala varjelee meitä. Omistakaamme omalle kohdallemme Jeesuksen voitto taikauskosta.

Hän, joka on syntynyt Jumalasta, varjelee jokaisen heistä, niin ettei Paha saa otetta. Me tiedämme olevamme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa. Me tiedämme myös, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, jotta tuntisimme hänet, joka on Todellinen. Ja tässä Todellisessa me elämme, kun olemme hänen pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on tosi Jumala ja iankaikkinen elämä. Lapseni, pysykää erossa vääristä jumalista! (1. Joh. 15: 18b-21)

Meidän tulee siis varjella mieltämme ja sydäntämme taikauskoisuutta vastaan. Julista perjantai ja 13. päivä onnen päiväksesi. Pidä mustia kissoja suosikkeinasi. Vastusta kaikenlaisia taikauskoisia tapoja ja uskomuksia. Niillä ei ole valtaa sinuun. Jumala suojelee sinua, sillä sinulla on voitto taikauskoisuudesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Voitto taikauskoisuudesta

Jumala lahjoittaa meille vapauden alkuvoimista. Hän lähetti Jeesuksen vapauttamaan meidät kaikesta taikauskoisuudesta. Kristus on tie, vaikka ihmiset sinua halveksisivatkin Jeesuksen tähden.

Pitäkää varanne, ettei kukaan houkuttele teitä harhaan tyhjillä ja pettävillä viisauden opeilla, jotka nojautuvat ihmisten perinnäisiin käsityksiin ja maailman alkuvoimiin eivätkä Kristukseen. Hänessä on jumaluus ruumiillistunut koko täyteydessään, ja hänen yhteydessään myös te olette tulleet tästä täyteydestä osallisiksi. Hän on kaikkien valtojen ja voimien pää. (Kol. 2:8-10)

Kaikki Jumalan lupaukset ovat voimassa myös silloin, kun on perjantai ja 13. päivä. Hänessä me olemme turvassa. Aina. Kun kotimme on Kristuksessa, kaikki mikä on hänen, on meidän, myös voitto pahoista voimista. Joten meillä ei ole mitään pelättävää. Rikotut peilit eivät vie meiltä onnea saati rauhaa eivätkä horoskoopit määrittele tulevaisuuttamme. Me olemme Jumalan kämmenellä elämämme jokaisena päivänä. Voitto taikauskoisuudesta on meidän Jeesuksessa Kristuksessa. Tämä saa meidät riemuitsemaan joka aamu.

 

Rakas Jumala,
Kiitos, kun olet aina enemmän kuin tarvitsemme
ja tarjoat meille aina kaiken, minkä tarvitsemme.
Me ylistämme ja kiitämme sinua, Herra.
Suojele meitä kaikelta pahalta,
ohjaa ja johdata meitä tahtosi mukaisesti.
Siunaa meitä, jotta voisimme siunata muita.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Muista, että taikauskoiset pelotkin voi tuoda ristin juurelle. Sieltä saamme voimaa ja rauhaa hylätä taikauskoisuuden. Muuta tietä ei ole. Ota Kristuksen vapaus perusolotilaksi ja huomaat eron hyvin nopeasti. Iloitse Jeesuksesta ja hänen hyvistä lahjoistaan ihan joka päivä. Ole suurenmoisesti siunattu, ystäväni. Tiedä, että hiuskarvakaan ei putoa päästäsi ilman, että Jumala ei sitä tietäisi. Jää Herran rauhaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *