armoa arkeesi

Todisteita armon voimasta

todisteita armon voimasta

Ei varmaan tule yllätyksenä se, että olen rakastunut Jumalaan ja hänen ihmeelliseen armoonsa. Ihmettelen yhä sen voimaa ja olen innoissani, että se on tarkoitettu juuri meille Jumalan lapsille. On ihanaa, että pelastumme yksin uskosta, yksin armosta, yksin Jeesuksen tähden. Mutta onko tässä kaikki? Pitäisikö elämässämme olla myös jonkinlaisia todisteita Jumalan armosta?

Minä ainakin ajattelen niin. Siksi olin niin ilahtunut, kun törmäsi tähän Paul David Trippin twiittiin: ”Joka kerta, kun teemme jotain hyvää, joka kerta kun vastustamme pahaa, joka kerta kun teemme viisaan valinnan ja joka kerta kun rakastamme niin kuin meitä on rakastettu, meistä tulee todisteita Jumalan läsnäolosta ja armon voimasta.”

Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut. (Ef.2:10)

Meidän hyvät tekomme eivät ole meidän ansiotamme. Me emme niitä tee, vaan Jumalan armo meissä saa aikaan kaiken hyvän. Ne ovat todisteita armon voimasta. Kun teemme hyvää hedelmää, tuotamme kunniaa Jumalalle. Ne ovat todisteita armon voimasta meidän elämässämme.

Jumala saa teissä aikaan sen, että tahdotte tehdä ja myös teette niin kuin on hänen hyvä tarkoituksensa. (Fil.2:13)

Todisteita armon voimasta

Me emme voi ostaa todisteita Jumalan armosta. Emmekä voi pakottaa hengellisten hedelmien kasvamista. Se on kaikki Jumalan työtä, armoa alusta loppuun. Meidän tehtävänämme on vain riippua Kristuksessa ja kun teemme näin, todisteet armon voimasta tulevat esiin luonnostaan. Emmekä sitä välttämättä edes itse huomaa.

Samoin kuin me emme voi piilottaa Kristuksen tuoksua, me emme voi piilottaa todisteita armon voimasta. Ihmiset kyllä huomaavat. Ja se tuo kunniaa Jumalalle. Meidän Jumalalamme on näin ihana: aina kanssamme, siunaamassa ja rohkaisemassa eteenpäin armonsa voimalla.

Joten pysytään Jeesuksessa ja annetaan hänelle vapaat kädet tehdä työtään meissä ja meidän kauttamme. Sillä tavalla meistä tulee todisteita armon voimasta. Kiitos, Jeesus!

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet elämämme voima.
Lepäämme sinussa ja
annamme sinun tehdä työtäsi meissä ja meidän kauttamme.
Tee niin kuin parhaaksi näet,
tee meistä todisteita armosi voimasta niin,
että voimme tuoda kunniaa sinulle.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Onko sinun elämässäsi todisteita armon voimasta? Toivottavasti meidän uskovaisten elämät eivät olisi pullollaan todisteita itsepäisyydestä ja omavoimaisuudesta, vaan antaisimme sen sijaan Jumalan armon tehdä, mitä haluaa. Sillä silloin voimme itse elää levosta ja armosta käsin. Me emme ole oman elämämme valtaistuimella, Jumala on. Joten kaikki on hyvin. Iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä tänään! Ole siis suuresti siunattu, ystäväni. Jeesus on totta ja hallitsee tänäänkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *