kirkkovuosi, kristityn elämä

Toivo joulukoristeiden takaa

Toivo joulukoristeiden takaaJoulu on ihanaa aikaa. Mutta joskus emme vain pääse fiilikseen. Olemme saattaneet kokea rakkaan perheenjäsenen menetyksen tai kamppailemme itse sairauden kanssa. Tai ehkä tämä on ensimmäinen joulu eron jälkeen. On miljoona syytä miksi joulu voi olla rankkaa aikaa. Ajatukseni ovat kanssasi. Ja rukoilen puolestasi. Tiedä, että joulussa ei ole kyse fiiliksistä, vaan toivosta, jonka Vapahtajamme syntyminen tuo tullessaan. Ja tämä muuttaa kaiken. Tämä toivo on erityisesti niitä varten, jotka kärsivät. Joten raaputa vähän pintaa ja löydä toivo joulukoristeiden takaa.

Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. (Joh. 3:16)

Toivo joulukoristeiden takaa

Jos joulun juhlinta on jättänyt sinut kylmäksi, katso Jeesukseen. Tai jos olet pettynyt lahjoihisi, tai niiden puutteeseen, katso Jeesukseen. Itse asiassa, aina kun petyt maailmaan, katso Jeesukseen. Sillä vain hän voi täysin vastata tarpeisiisi.

Eikä toivo ole turha, sillä Jumala on vuodattanut rakkautensa meidän sydämiimme antamalla meille Pyhän Hengen. (Room. 5:5)

Vain Jeesuksella on loputon varasto lahjoja (rauha, ilo, usko, toivo, rakkaus…) sinulle. Silti hän itse on kaikkien aikojen paras lahjamme. Eikä vain jouluaamuna vaan vuoden ympäri, aina ja joka paikassa. Joten katso Jeesukseen, niin et pety. Toivo joulukoristeiden takaa on todellinen ja aktiivinen. Iloitse siitä!

Toivon Jumala täyttäköön ilolla ja rauhalla teidät, jotka uskotte, niin että teillä Pyhän Hengen voimasta olisi runsas toivo. (Room. 15:13)

 

Rakas Jumala,
Kiitos toivosta joulukoristeiden takana,
kiitos Jeesuksen tulemisesta maailmaan pelastamaan meidät.
Anna toivoa toivon päälle,
armoa armon päälle
ja anna kaikki muukin, mitä tarvitsemme.
Eheytä sydämemme,
uudista henkemme.
Kiitos huolenpidostasi.
Pidä meistä kiinni, Herra.
Anna meidän tuntea läsnäolosi.
Jeesuksen kalliissa nimessä ja veressä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, ystäväni. Anna Jeesuksen ottaa sinut syliin ja antaa sinulle kaikkia niitä lahjoja, mitä juuri nyt tarvitset. Ehkä rauhaa, kenties tyyneyttä. Tai ehkä rakkautta ja huolenpitoa. Mitä se sitten onkin, mitä juuri nyt tarvitset, anna Jeesuksen hoitaa sinua. Vaikka ulkoisesti elämä saattaa murjoa sinua, Jeesuksessa sinulla on iankaikkinen toivo. Sellainen toivo, joka ei petä. Joten lepää Jumalan armossa, riemuitse siitä, että tänään sinussa syttyy uudelleen toivo Jeesuksessa Kristuksessa. Hyvää joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *