armoa arkeesi

Väliaikaiset takaiskut

väliaikaiset takaiskut

Takatalvi! Juuri kun sydämesi on avautunut narsisseille ja terassikahveille, kevät ottaa takapakkia ja talvi tulee takaisin suurella vimmalla. Huokaus. Muunkaanlaiset takaiskut eivät ole yhtään sen parempia. Mutta ne ovat erottamaton osa elämää ja siksi meidän tulee oppia suhtautumaan niihin. Tärkeintä on muistaa, että ne ovat väliaikaisia. Kaiken armon Jumala tekee jatkuvasti työtään näkymättömissä.

Kaiken armon Jumala on Kristuksessa Jeesuksessa kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa. Vähän aikaa kärsittyänne hän itse varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa teidät. (1. Piet. 5:10)

Väliaikaiset takaiskut

Kärsimys ja väliaikaiset takaiskut ovat osa ihmiselämää. Hienoa on se, että Jumala ei jätä meitä kestämään niitä yksin. Hän on koko ajan vierellämme, kun taistelemme takaiskuja vastaan.

Meidän tehtävämme on riippua Jeesuksessa. Parasta mitä voimme tehdä on kääntyä Jumalan puoleen ja luovuttaa myös nämä takaiskut hänelle. Mitä nopeammin teemme niin, sitä nopeammin Jumala pääsee käyttämään niitä kunniakseen.

Jumalan tehtävä on varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa meidät. Vau. Noinhan juuri haluaisimme elää elämämme. Mehän haluamme juuri olla vahvoja, lujia ja voimakkaita. Ja Jumala lupaa siunauta meitä juuri näin. Hänellä on meidän varallemme suuria suunnitelmia Kristuksessa. Meidän täytyy vain pysyä Kristuksessa.

Annetaan siis takaiskut Jumalalle. Hän tietää, miten käyttää niitä meidän parhaaksemme ja nimensä kunniaksi. Väliaikaiset takaiskut voivat osoittautua salatuiksi siunauksiksi. Siksi toimikaamme vastoin yleistä odotusta ja ylistäkäämme Jumalaa niistä.

Rakas Jumala,
Kiitos väliaikaisista takaiskuista
ja ikuisista siunauksista.
Me annamme sinulle ne ja kaiken, mitä meissä on
ja pyydämme, että sinä johdatat ja siunaat meitä.
Varusta, voimista, vahvista ja lujita meidät
sinun suunnitelmasi mukaisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole siunattu, ystäväni! Takaiskun yllättäessä hakeudu Jumalan lämpimän katseen alle! Missään muualla sydämemme ei sula kohmeesta. Vain Jumalan rakkauden säteet sulattavat sydämemme niin, että jaksamme taas jatkaa matkaa. Ja vain Jumalan armon voima saa meidät jatkamaan matkaa sydän iloa ja toivoa täynnä. Täyty siis armolla! Päivittäin tai niin usein kuin tarvitset! Äläkä huoli. Jumalan armoa riittää, sitä ei voi käyttää loppuun. Joten käy rohkeasti eteenpäin, äläkä pelkää takaiskujakaan. Jumalalla on suunnitelma niitäkin varten.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *