armoa arkeesi

Miten armo pääsee sisään

Joskus ajattelemme, että omat puutteemme estävät Jumalan rakkauden ja hyväksynnän saamisen. Mutta emme voisi olla kauempana totuudesta. Kyllä. Me itse saatamme olla kiusaantuneita vajavuuksistamme, mutta itse asiassa juuri ne päästävät armon sisään.

Juurikin näin. Kun me tarvitsemme ja haluamme Kristusta, me saamme armoa armon päälle. Ja koska me olemme rikkinäisiä, Jumalan valo pääsee juuri näistä raoista tai rei’istä sisään. Tällä tavalla meidän puuttemme luovat tietä armolle.

Kun ajattelemme, ettemme ole tarpeeksi, olemme itse asiassa juuri tarpeeksi tyhjiä täyttyäksemme Pyhällä Hengellä. On siunattu asia, että on monia reittejä, miten armo pääsee sisään. Kun tarvitsemme armoa, Jumala täyttää tarpeemme. Se on näin yksinkertaista, hallelujaa.

Hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, armoa armon lisäksi. (Joh 1:16)

Miten armo pääsee sisään

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lopettaisimme armossa kasvamisen, mutta se tarkoittaa, että voimme lopettaa epätäydellisyydestämme murehtimisen. Me olemme Jumalan rakastettuja lapsia juuri tässä, juuri nyt. Jumala ei tule rakastamaan meitä yhtään enempää tulevaisuudessakaan, kun olemme vähän enemmän Kristuksen kaltaisia. Hän rakastaa meitä jo nyt tällä hetkellä äärettömästi.

Joten iloitaan kaikista tavoista miten armo pääsee sisään. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että joudumme iloitsemaan epätäydellisyydestämme ja se voi kuulostaa oudolta. Mutta kun olemme heikkoja, Kristus on meissä väkevä. Kun tarvitsemme Kristusta, meidät täytetään kukkuroilleen Jumalan hyvyydellä.

Jumalan ajattelutavan mukaan emme voi hävitä. Kun olemme hänen, olemme voitokkaita. Muistetaan tämä ja juhlitaan sitä. Me olemme yltäkylläisesti siunattuja.

Rakas Jumala,
Olet meitä kohtaan niin hyvä.
Rakkautesi muuttaa elämäämme niin paljon,
että emme voi muuta kuin rakastaa sinua takaisin.
Kirkasta itsesi meille, Herra.
Paranna meidät.
Täytä meidät piripirtaan armollasi niin,
että tapaamamme ihmisetkin voisivat myös kokea ihmeellistä rakkauttasi.
Ole ylistetty iankaikkisesta iankaikkiseen!
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Jumalan hyvyys meitä kohtaan tulee erinomaisesti esiin juuri tässä: Jumala rakastaa meitä tässä ja tänään juuri sellaisina kuin olemme, ilman ehtoja tai vaatimuksia. Toivo ei ole vain tulevaisuutta varten vaan tätä päivää varten. Jumalan läsnäolo ei ole abstrakti konsepti, vaan se on totta meidän jokaisen kohdalla, tunnemme sitä tai emme. Elävä Jumala iloitsee yhteydestä kanssamme. Ja tässä yhteydessä me saamme elää rakastettuina ja kasvaa Jumalan armossa. Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jumala on kanssasi nyt, aina ja iankaikkisesti!

1 thought on “Miten armo pääsee sisään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *