kristityn elämä

Mitä antaa Jumalalle

Mitä antaa Jumalalle

Ajatteletko koskaan, kuinka vähän annettavaa sinulla on Jumalalle? Joten miksi sitten antaa ollenkaan, vai mitä? Älä usko moista, ystäväni. Jumala ei edes etsi mirhaa, suitsukkeita tai jotain muuta, mitä sinulla ei ole. Hän haluaa vain sinun sydämesi. Eikä repiäkseen sen sinulta pois, vaan täyttääkseen sen armolla ja rakkaudella.

Sitten sinä voit kiittää ja ylistää häntä ja jakaa toisten kanssa siitä, mitä olet saanut. Ja jos sinulla sattuu olemaan kaksi kalaa ja viisi leipää, anna ne Jeesukselle, hän pystyy moninkertaistamaan ne paremmin kuin kukaan muu.

Kun ajattelet tuovasi Jeesukselle, mitä sinulla on, älä koskaan ajattele, etteikö se olisi tarpeeksi. Kyse ei ole sinusta ja mitä sinulla on antaa Jumalalle, vaan kyse on Jeesuksesta ja hänen kyvystään tehdä ihmeitä ja saada asiat riittämään. Yltäkylläisesti.

Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla. (Room. 12:1)

Mitä antaa Jumalalle

Paras neuvoni sinulle on, että älä pysy poissa Jeesuksen luota mistään syystä. Mene häne luokseen iloisesti hymyillen. Antaudu hänelle – anna hänelle sydämesi, elämäsi, kaikki, mitä sinä olet ja mitä sinulla on – ja odota Jumalan moninkertaistavan kaiken hänen kunniakseen. Vähän on paljon Jeesuksessa.

Ihmeellinen asia antautumisessa on se, että se on parasta, mitä sinulle voi koskaan tapahtua. Se voi tuntua pelottavalta, mutta se on alku siunausten tielle. Vastatessamme hänen armoonsa ja rakkauteensa antamalla hänelle, mitä meillä on, hän antaa meille yhä lisää kaikkea sitä, mitä tarvitsemme.

Meidät vedetään tähän siunattuun yhteyteen Jumalan kanssa, missä rakkaus on keskiössä. Sitten mietimme, miten selvisimme ennen ilman sitä. Joten älä epäröi. Juokse Jeesuksen luokse. Se on elämäsi paras päätös.

Rakas Jumala,
Kiitos, että vedät meitä puoleesi silloin,
kun emme ole mitää eikä meillä ole mitään annettavaa sinulle.
Mutta iloissamme antaudumme sinulle, Herra.
Ota sydämemme, elämämme, kaikkemme ja käytä niitä kunniaksesi.
Iloitsemme armossasi ja rakkaudessasi,
Auta meitä riemullisesti jakamaan lahjojasi muiden kanssa.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole hassua, miten hanakoita me olemme kritisoimaan omat eväämme tuhansiksi palasiksi sen sijaan, että ojentaisimme ne Jeesuksen käytettäviksi. Ei Jeesus hauku eväidemme pienuutta. Hän kiittää ja moninkertaistaa ne. Ajattele, jos emme olisi antaneet niitä Jeesuksen käyttöön? Joten ei kritisoida omia tai toisten eväitä tai lahjoja. Annetaan ne Jeesukselle ja katsotaan mitä hän saa niistä aikaan. Paljon enemmän kuin me itse koskaan, se on varma se! Lähdetään seikkailulle Jeesuksen kanssa. Annetaan hänelle koko elämämme. Voimme olla varmoja, että saamme elää riemullisesti, keveästi ja armollisesti. Mitäpä sitä muuta ihmislapsi toivoisikaan? Ole suuresti siunattu, ystäväni! Armollisen kepeitä kevätpäiviä!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *