kristityn elämä

Pysyvää ja kestävää

pysyvää ja kestävää

Pikaruoka, pikamuoti, pika-mitä-tahansa näyttää johtavan meidät tuhoon. Ne pilaavat ruokahalumme ja mielenkiintomme mihinkään pysyvään ja kestävään. Tällainen pika-ajattelu korruptoi mielemme ja sydämemme. Tuntuu, ettei nykyään ole mitään pysyvää. Kuitenkin vain pysyvät asiat ovat todella arvokkaita, eikö?

Tämä johtaa minut miettimään, kestävätkö tekemäni asiat aikaa? Tuhlaanko aikaani asioihin, jotka ovat nopeita ja hauskoja, mutta joilla ei ole pysyvää arvoa? Huokaus.

Ette te valinneet minua, vaan minä valitsin teidät, ja minun tahtoni on, että te lähdette liikkeelle ja tuotatte hedelmää, sitä hedelmää joka pysyy. Kun niin teette, Isä antaa teille kaiken, mitä minun nimessäni häneltä pyydätte. (Joh. 15:16)

Meidät on lähetetty tuottamaan pysyvää hedelmää. Ei siis hedelmää tähän hetkeen, vaan pysyvää hedelmää, sellaista hedelmää, jolla on iankaikkista arvoa. Miten on sinun laitasi? Tuotatko sinä pysyvää hedelmää?

Pysyvää ja kestävää

Jos haluat tuottaa elämäsi aikana pysyvää hedelmää, pysy Jeesuksessa. Pysy Jeesuksessa ja anna Pyhän Hengen tehdä työtään sinussa ja sinun kauttasi. Mitä enemmän keskitymme Jeesukseen, sitä enemmän tuotamme pysyvää hedelmää.

Miksi sitten tyydymme tuottamaan minimin? Eikö meidän pitäisi olla innostuneita tuottamaan mahdollisimman paljon hedelmää, erityisesti pysyvää hedelmää?

On niin helppo johkaantua telkkarin, muotilehtien ja urheilun pauloihin. Kaikki on nykyään yhtä viihdettä, eikö? Mutta nämä asiat eivät auta meitä tuottamaan pysyvää hedelmää.

Miten voimme löytää tasapainon elämässä? Kaikki alkaa (ja päättyy) Jeesuksen etsimiseen. Hän näyttää meille tien. Hän on tie. Totuus. Ja iankaikkinen elämä.

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi, että vietämme aikamme sellaisten asioiden parissa, joilla ei ole iankaikkista arvoa.
Vedä meidät luoksesi, Herra.
Näytä meille kuinka ihanaa on pysyä sinussa.
Auta meitä huomaamaan rakastava läsnäolosi ja iloitsemaan siinä.
Tuota pysyvää hedelmää kauttamme, Herra.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Mietitkö sinä elämäsi tasapainoa koskaan? Tuottaako elämäsi pysyvää hedelmää? Vakavia kysymyksiä, eikö totta? Linjan tarkastus on hyvä tehdä aina välillä, muutoin pääsemme etenemään väärään suuntaan liian kauan. Sillä onni ja autuus löytyvät Jeesuksessa, ei missään muualla. Ole siunattu, ystäväni! Pysy Jeesuksessa ja nauti pysyvistä ja kestävistä asioista elämässäsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *