uskossa kasvaminen

Anna Jeesuksen puhua sisimmässäsi

Let Jesus speak within you


Kaikkein sydäntäsärkevintä on nähdä uskonnollisia ihmisiä, jotka tietävät Jeesuksesta, mutta eivät silti tunne häntä. Uskonto ei pelasta, vain Jeesus pelastaa. Ei meitä ole kutsuttu sääntöjen noudattamiseen, vaan uskosta elämiseen. Ja siksi tarvitsemme Jeesusta, sillä hän tuo elämän. Joten anna Jeesuksen puhua sisimmässäsi. Anna Jeesuksen tuoda elämä sisimpääsi.

Minun lampaani kuulevat minun ääneni ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Minä annan heille ikuisen elämän. He eivät koskaan joudu hukkaan, eikä kukaan riistä heitä minulta. (Joh. 10:27-28)

Henri Nouwenin sanoin ”Tiedän, että minun pitää pyrkiä pois Jeesuksesta puhumisesta siihen, että annan Jeesuksen puhua sisimmässäni. Pois Jeesuksen puolesta työskentelemisestä siihen, että annan hänen työskennellä kauttani. Tiedän, että minulle ainoa tapa nähdä maailma on nähdä se Jeesuksen silmin.”

Tästä on uskossa kysymys: Jeesuksen tuntemista ja häneen luottamista kaikessa. Mutta hengelliseen läheisyyteen ei ole oikoteitä. Tieto Jeesuksesta ei auta. Omavoimainen työskentely Jeesukselle ei ole ratkaisu. Mutta kun annat Jeesuksen puhua sisimmässäsi päivä toisensa jälkeen, sinä opit tuntemaan Jeesuksen sydämen. Kun annat Jeesuksen tehdä työtä kauttasi koko elämäsi ajan, sinusta tulee koko ajan enemmän Kristuksen kaltainen.

Anna Jeesuksen puhua sisimmässäsi

Miten sitten annamme Jeesuksen puhua sisimmässämme? Etsiydy hiljaisuuteen, rukoile ja kuuntele. Lue Raamattua ja avaa korvasi Pyhän Hengen kuiskauksille. Kun varaat aikaa tähän, kuulet Jeesuksen puheen sisimmässäsi. Älä kuitenkaan lopeta kuuntelua, kun hiljentymishetkesi on ohi. Pysy henkesi kautta yhteydessä Pyhään Henkeen niin voit kokea Jumalan läsnäolon koko ajan siellä missä sitten kuljetkin.

Missä on epätoivoa, epäuskoa tai ahdistusta, Jeesus tuo toivoa, rakkautta ja iloa. Aivan jokaisena päivänä Jeesus tuo armoa elämääsi. Ja joka hetki Jeesus ylläpitää meissä todellista elämää. Joten kuuntele. Anna Jeesuksen puhua sisimmässäsi. Hän johdattaa sinua, rakentaa sinua, siunaa sinua. Enemmän kuin osaat edes aavistaa.

Rakas Jumala,
Kiitos, että kutsut meitä yhteyteesi.
Haluamme hengellistä läheisyyttä kanssasi,
joten puhu meidän sisimmässämme,
auta meitä kuulemään äänesi.
Puhu ja johdata meitä selkeästi.
On niin ihanaa, että rakastat meitä.
Ole iankaikkisesti ylistetty.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Elätkö sinä jatkuvassa yhteydessä Jumalaan? Annatko sinä Jeesuksen puhua sisimmässäsi? Se on nimittäin erittäin helppoa estää täyttämällä elämämme vain hälinällä ja kiireellä. Silloin on vaikea kuulla Jeesuksen puhetta sisimmässämme. Mutta onneksi keinot Jeesuksen äänen kuulemiseksi ovat annettu meille. Jumala kyllä puhuu, meidän täytyy vain kuunnella sydän avoinna. Rohkaistu siis kuuntelemaan. Ole suuresti siunattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *