uskossa kasvaminen

Hengellinen vuorovaikutus

hengellinen vuorovaikutus

Oletko sinä hengellisesti yhteydessä Jumalaan? Vai yritätkö edelleen elää ilman Jumalan lasten etuoikeuksia? Toivon, että vastaanotat kaikki Jumalan lapsilleen tarkoittamat siunaukset, sillä vain siten voit elää niinkuin sinut on tarkoitettu elävän. Kun hengellinen vuorovaikutus on osa arkeamme, voimaannumme voitokkaaseen elämään.

Huuda minua avuksesi, niin minä vastaan sinulle. Minä ilmoitan sinulle suuria ja ihmeellisiä asioita, joista et mitään tiedä. (Jer. 33:3)C

Hengellinen vuorovaikutus on rukousta parhaimmillaan. Kuten Charles Spurgeon on sanonut ”Tosi rukous ei ole ainoastaan älyllinen harjoitus taikka suullinen esitys. Se on jotain paljon syvempää – se on hengellistä vuorovaikustusta maan ja taivaan Luojan kanssa.”

Hengellinen vuorovaikutus

Hengellinen vuorovaikutus ei ole siis vain rukousten latelemista tai uusimman tarvelistamme esittämistä, vaan se on Jumalan kanssa kommunikoimista. Ja maailmassa ei ole mitää niin hienoa kuin tämä yhteys ihmisen ja Jumalan välillä. Hengellinen vuorovaikutus ei tarvitse edes sanoja, vain hengellisesti avoimia sydämiä.

Anna sydämesi, poikani, minulle, ja olkoot minun tieni sinun silmissäsi mieluiset. (Sananlasku 23:26, 1938)

Jumala haluaa meidän sydämememme. Ei mitään muuta. Meidän ei tarvitse yrittää tuoda hänelle asioita, joita meillä ei ole. Hän haluaa vain meidän antautuneet sydämemme. Sillä sydämemme on arvokkainta, mitä meillä on.

Kun tulemme Jumalan eteen antautuaksemme hänelle, meidät otetaan aina – poikkeuksetta – vastaan avosylin. Tässä antautumisen tilassa meidän henkemme on yhtä Pyhän Hengen kanssa. Silloin voimme vastaanottaa hänen siunauksensa ja siten voimaannumme tekemään kaiken sen, minkä Jumala haluaa meidän tekevän. Joten älä väheksy hengellistä vuorovaikutusta. Sillä on suora yhteys Hengen täyttämään elämään.

Rakas Jumalani,
Kiitos, että kutsut meitä hengelliseen vuorovaikutukseen,
jossa annat itsesi meille.
Vedä meitä jatkuvaan yhteyteen kanssasi.
Antaudumme sinulle,
voimaannuta meidät elämään tahtosi mukaisesti.
Täytä meidät Hengelläsi,
siunaa meidät läsnäolollasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Haluaisitko enemmän hengellistä vuorovaikutusta elämääsi? Pyydä niin saat. Tee elämässäsi yhä enemmän tilaa kommunikoinnille Jumalan kanssa. Sen ei tarvitse olla alussa kuin muutama minuutti ja jo se siunaa sinua suuresti. Älä ohita Jumalan tarjousta olla läsnä elämässäsi. Mitä enemmän hakeudut Jumalan seuraan, sitä enemmän saat nauttia siunatusta yhteydestä hänen kanssaan. Pyhä Henki yhä edelleen toimii ja vaikuttaa. Anna hänen toimia ja vaikuttaa myös sinun elämässäsi! Siunattua helluntaita sinulle, ystäväni! Ole suurenmoisesti siunattu!

1 thought on “Hengellinen vuorovaikutus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *