kristityn elämä

Miten voi olla tyytyväinen joka tilassa

miten voi olla tyytyväinen joka tilassa

Miten ihmeessä voi olla tyytyväinen joka tilassa? Minun vastaukseni on hyvin yksinkertainen: etsi Jumalaa heti aamusta. Vain Jumala voi auttaa meitä olemaan tyytyväisiä joka tilassa, oli tilanteemme sitten kuinka vaikea tahansa. Kyllä.

Totta on, ettei tyytyväisyys joka tilassa tule meille luonnostaan. Jopa Paavali mainitsee, että hän on oppinut tulemaan toimeen sillä, mitä hänellä on (Fil. 4:11). Tämä on taito, joka on opittavissa. Miten pääsisimme siinä alkuun?

Miten voi olla tyytyväinen joka tilassa

Olen oppinut, että jos käännyn Jumalan puoleen heti aamulla, voin kestää mitä tahansa. Jos olen täyttynyt Jumalan armosta, voin olla tyytyväinen joka tilassa. Ilman armoa olisin pahantuulinen ja tyytymätön, mutta Jumalan armon avulla voin iloita ja olla tyytyväinen joka tilassa.

Ravitse meitä armollasi joka aamu,
niin voimme iloita elämämme päivistä.

(Ps. 90:14)

Joten ota tavaksesi etsiä Jumalaa heti aamulla. Tulet iloitsemaan siitä. Kun olemme yhteydessä Jumalaan, saamme kokea joka kerta eräänlaisen ihmeen. Vain Jumala voi täyttää meidät rauhalla ja tyydyttää sielumme niin, ettei mikään voi sitä horjuttaa. Eikä edes tässä ole vielä kaikki.

Kun huusin sinua, sinä vastasit,
annoit sydämeeni voimaa ja rohkeutta
.
(Ps. 138:3)

Kun vietämme aikaa Jumalan kanssa, me saamme voimaa ja rohkeutta kohdata mitä tahansa päivän (tai elämämme) aikana eteemme sitten tuleekin. Me emme pysty, mutta Jumala pystyy. Ja hän on valmis auttamaan meitä. Joten ei tuhlata Jumalan lahjoja, vaan otetaan ne käyttöön hänen kunniakseen.

Rukoillaan

Rakas Jumala,
Olet niin hyvä meille!
Auta ettemme koskaan unohtaisi sitä.
Vedä meidät luoksesi joka aamu.
Vain sinä voit tyydyttää sielumme,
vain sinä voit antaa meille voimaa ja rohkeutta niin,
että voimme oppia, miten olla tyytyväinen joka tilassa.
Kaada armoa armon päälle
ja voimaannuta meidät elämään sinun kunniaksesi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole aivan ihmeellistä? Jumala tarjoaa meille kaiken tarvitsemamme ollaksemme tyytyväisiä joka tilassa! Jumalan armon voima meissä saa aikaan sen, että muistamme Jumalan antamat lupaukset, tunnemme Jumalan läsnäolon ja koemme Hengen iloa. Kaikki tämä on meitä jokaista varten, kunhan vaan tulemme hänen luokseen sitä hakemaan. Opetellaan etsimään Jumalaa heti aamulla, niin voimme iloita elämämme kaikista päivistä. Ole suuresti siunattu, ystäväni! Etsitään yhdessä Jumalaa!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *