armoa arkeesi

Armo voi vapauttaa sinut

Armo voi vapauttaa sinut
Kuva: jae bano / Unsplash

Kesä on täällä ja kaikkien oletetaan rentoutuvan ja nauttivan elämästä. Mutta ehkä et oikein saa kesäfiiliksistä kiinni. Ehkä jokin painaa mieltäsi. Elämä on joskus hyvin hämmentävää ja monimutkaistakin. Mutta haluan varmistaa, ettet ole taakoitettu huonon omantunnon, häpeän tai synnin takia. Sillä armo voi vapauttaa sinut siitä kaikesta.

Ehkä tiedätkin tämän teoriassa, muttet ole sitä omalle kohdallesi omistanut. Tai ehkä olet ymmärtänyt sen väärin. Evankeliumi ei ole tarkoitettu sinun alentamiseen vaan nostamiseen. Tiedäthän, evankeliumi on tarkoitettu vapauttamaan meidät synnin ja kuoleman laista. Armon voima on rajaton. Se toimii myös sinun elämässäsi (olit sitten elämässäsi tehnyt mitä tahansa tai mitä tahansa sinulle sitten on tapahtunut).

Mikään kadotustuomio ei siis kohtaa niitä, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa. Hengen laki, joka antaa elämän Kristuksen Jeesuksen yhteydessä, on näet vapauttanut sinut synnin ja kuoleman laista. (Room. 8:1-2)

Armo voi vapauttaa sinut

Joten anna armon vapauttaa myös sinut. Armossa eläminen on minusta ainut keino elää ilman jatkuvaa hämmennystä ja häkellystä. Me tarvitsemme Jumalaa, mutta Jumala on enemmän kuin tarvitsemme. Ja me tarvitsemme armoa, mutta sitäkin on yltä kyllin saatavilla. Me tarvitsemme johdatusta, mutta sitä varten meillä on Pyhä Henki.

Joten jätä taakkasi, hämmennyksesi, syntisi ristin juurelle. Ota vastaan armo vapauttamaan sinut niistä kaikista. Ja sitten elä vapaasti ja rohkeasti. Maista kesää, nauti leppeästä tuulesta. Jumala on kanssasi. Ja elämä Jumalan kanssa on hyvää.

Rakas Jumala,
Kiitos, ettet ole jättänyt meitä pärjäämään tänne yksin.
Me todella tarvitsemme sinua.
Pelasta meidät, auta meitä, ohjaa meitä.
Kaada armoa armon päälle,
vapauta meidät synnin ja kuoleman laista.
Auta meitä jättämään taakkamme ristin juurelle
ja elämään vapaina sinun lapsinasi.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ystäväni, sinä olet suuresti rakastettu. Jumala rakastaa sinua ja haluaa auttaa sinua kaikessa. Mikään ei ole Jumalalle mahdotonta. Joten juokse Jeesuksen luokse, anna hänen pitää sinusta huolta. Anna Pyhän Hengen johdattaa sinua ja järjestää elämäsi hänen tahtonsa mukaisesti. Et tule pettymään. Ole suuresti siunattu!

6 thoughts on “Armo voi vapauttaa sinut

  1. Tätä pyydän ja rukoilen, että oppisin jättämään kaikki murheeni ristin juurelle. Kiitos taas tästä koskettavasta tekstistä.❤

    1. Kiitos kommentistasi, Liisa. Se juuri kysyy uskoa, että jätämme murheemme ristin juurelle emmekä ota niitä uudelleen kannettavaksemme. Tarpeemme ajaa meidät ristin luo, mutta usko jättää ne sinne. Tätä pitää opetella pikku hiljaa, ensin pienempiä murheita ja sitten, kun huomaamme, että ”sehän toimii”, uskallamme uskoa ja jättää ne isommatkin murheet sinne. Mitään muuta keinoa en minä ole löytänyt, kun ristin. Mutta siinäpä sitä on sekä minulle että kaikille muillekin! Ole suuresti siunattu, Liisa. Tiedän, että Jumala kuulee tämän rukouksesi. Rohkeasti vaan kokeilemaan, miltä todellinen vapaus Jeesuksessa tuntuu! Ole suuresti siunattu, sisko!

    1. Voi miten hyvä kuulla! Kiitos siis kommentistasi, Minna! Ympäröiköön hyvä Jumala sinut voimaannuttavalla armollaan ja siunatkoon sinua runsaasti ja hellästi juuri siten kuin tarvitset!

  2. Onpa lohdullista kaunista kirjoitusta. Luin pitkältä aikaa kirjoituksiasi. Kiitos näistä! Kunpa pystyisin täysin luottamaan ja jättämään mun ahdistuksen ja pelon tunteet jotka haittaa arkeani ja jaksamistani ja saisin joskus oikeasti vapautuksen niistä ja niiden tuomasta väsymyksestä. Jatkan kirjoitustesi lukemista. 🙂

    1. Kiitos kommentistasi, Elisa! Toiveesi on Jumalan tahdon mukainen, muuta se rukoukseksi ja saat huomata, että Jumala lahjoittaa sinulle tarvittavan luottamuksen tehdä niin. Minun niksini tuohon on jättää kaikki huoleni ristin juurelle ja sitten kiittää siitä, että ne ovat hyvässä hoidossa ja jättää ne sinne. Jumala haluaa ottaa taakkaamme ja lahjoittaa ilon ja rauhan. Joten tehdään niin. Dumpataan kaikki meitä huolettavat asiat ristin juurelle ja vastaanotetaan ilo ja rauha ja eletään niissä. Se vaatii vähän harjoittelua, aina kun joku murhe/huoli uhkaa, jätetään se ristin juurelle. Ei meitä ole kutsuttu murehtimaan vaan iloitsemaan. Minä valitsen ilon. Valitse sinäkin! Ole suuresti siunattu, olet hyvällä tiellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *