kristityn elämä

Elämäsi tarkoitus

Elämäsi tarkoitusMiten sinä elät elämääsi? Oletko tietoinen oman elämäsi tarkoituksesta? Toivottavasti tiedät ainakin sen, että et ole vahinko. Sinun elämälläsi on tarkoitus. Jumala loi sinut ja on kutsunut sinut elämään juuri tähän maailman aikaan. Valitettavasti liian monet ihmiset elävät aivan kuin heidän elämänsä ainoa tarkoitus olisi huvittaa itse itseään. Mutta viihde ei ole elämän tarkoitus. Se on paljon syvempi juttu. Ensinnäkin, Jumala haluaa, että jokainen ihminen pelastuisi yksin armosta, yksin uskosta, yksin Kristuksen tähden. Mutta ei siinä vielä kaikki. Jokainen meistä on kutsuttu tekemään myös työtä Jumalan kanssa. Se on elämän tarkoitus kaikille Jumalan lapsille.

Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut. (Ef. 2:10)

Elämäsi tarkoitus

Elämäsi tarkoitus ei siis ole hauskan pitämisen maksimoinen tai että edes olisi hyvä fiilis koko ajan. Sen sijaan meillä on pyhä kutsumus. Meidät on kutsuttu tekemään työtä yhdessä Jumalan kanssa. Myös sinut. Mutta tiedä, että Jumala on myös ennalta valmistanut nämä teot meitä varten. Joten ei stressiä. Mutta, kyllä, sinun elämäsi ei ole vahinko. Jumala lähetti sinut maailmaan. Kyllä, sinut. Ja Jumalalla on sinua varten suunnitelma.

Kun käsität tämän oikein kunnolla, alat näkemään elämäsi hieman eri tavalla. Elämäsi on pyhä, täynnä merkitystä. Se on lahja, joka sisältä pyhän kutsumuksen. Saat selville kutsumuksesi antautumalla Jumalalle (päivittäin) ja pyytämällä häntä näyttämään sinulle, mitä hän on suunnitellut sinun varallesi.

Elämäsi tarkoitus on elää elämäsi Jumalan kanssa ja mennä sinne minne hän sinua johdattaa. Kun teet näin päivittäin, jokainen päivä valmistaa sinua tulevaisuutta varten ja elämäsi on täynnä merkitystä ja tarkoitusta. Sitten, ilman että sitä edes itse huomaisit, teet niitä ennalta valmistettuja hyviä tekoja, joita tekmään Jumalan on sinut tarkoittanut. Joten ei hukata elämäämme yksipuolisesti viihteeseen tai älyvapaisiin aktiviteetteihin (vaikka elämän pitääkin olla kokonaisvaltaista). Kysy Jumalalta, mitä hän haluaa sinun tekevän. Voit olla varma, että tylsät ajat ovat ohitse. Seikkailut Jumalan kanssa alkakoon!

Rukoillaan

Rakas Jumala,
Kiitos, että olet luonut meidät ja
kutsut meitä tekemään työtä kanssasi.
Antaudumme sinulle, Herra.
Käytä meitä kunniaksesi.
Näytä meille joka päivä, mitä haluat meidän tekevän.
Auta meitä tekemään ne hyvät teot,
joita tekemään olet meidät tarkoittanut.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö ole ihmeellisen ihanaa tietää, että Jumalan on juuri sinut nimeltä kutsunut tähän maailmaan! Jumala haluaa sinut yhteyteensä. Sinulla on tehtäviä tässä maailmassa ja elämälläsi on syvä tarkoitus. Tämä saa ainakin minut nöyräksi ja tavattoman iloiseksi. Voi miten hyvä Jumala meillä on! Hän ei vain sysää meitä elämään omin nokkinemme, vaan pelastaa, parantaa, uudistaa….ja sitten varustaa ja lähettää, antaa meille merkityksen, tarkoituksen ja päämäärän. Eli hän antaa meille kaiken sen, minkä tarvitsemme. Avataan sydämemme vastaanottamaan ja laitetaan hyvä kiertoon! Ole suuresti siunattu, ystäväni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *