kirkkovuosi

Jouluihme

jouluihme

Miksi joulu on niin suuri juhla? Miksi ylipäätään juhlimme 2000 vuotten sitten syntynyttä vauvaa? Jeesuksen syntymä muutti historiaa ja häneen uskovien tulevaisuuden. Ei ole uutinen, että vauvast tulee aikanaan kuningas, sitä tapahtuu koko ajan. Mutta se on uutinen, että kuninkaasta tulee vastasyntynyt vauva. Se on jouluihme. Ja Jumala teki niin, jotta hän pystyi näyttämään meille kuinka paljon hän rakastaa ja välittää meistä.

Alussa oli Sana.
Sana oli Jumalan luona,
ja Sana oli Jumala.
Jo alussa Sana oli Jumalan luona.
Kaikki syntyi Sanan voimalla.
Mikään, mikä on syntynyt,
ei ole syntynyt ilman häntä.
Hänessä oli elämä,
ja elämä oli ihmisten valo.
Valo loistaa pimeydessä,
pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.

(Joh. 1:1-5)

Sana tuli lihaksi
ja asui meidän keskellämme.
Me saimme katsella hänen kirkkauttaan,
kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa.
Hän oli täynnä armoa ja totuutta.

(Joh. 1:14)

The Christmas miracle

Jeesus on tosi Jumala ja hän tuli lihaksi, tosi ihmiseksi, jotta me voisimme paremmin ymmärtää Jumalan rakkauden syvyyttä. Ja hän valmisti tien Jumalan luokse meitä kaikkia varten, hän teki mahdolliseksi sovinnon meidän ja Jumalan välillä. Tulemalla ihmiseksi, Jeesus teki Jumalasta lähestyttävämmän ja ymmärettävämmän. Siksi me pystymme vastaanottamaan kaiken, minkä Jumala on meitä varten varannut.

Juuri siinä Jumalan rakkaus ilmestyi meidän keskuuteemme, että hän lähetti ainoan Poikansa maailmaan, antamaan meille elämän. (1. Joh. 4:9)

Ja Jumalalla on meitä varten rakkautta rakkauden päälle. Armoa armon päälle. Ja rauhaa rauhan päälle. Juuri tässä ja nyt. Jeesus on valmistanut kaiken meitä varten. Meidän täytyy vain avata sydämemme vastaanottamaan.

Juhlimme joulua, koska kaikki tämä mahdollistui, koska Jeesus syntyi Bethlehemissä. Tämä on jouluihme: rakkaus murtautui maailmaan. Ja tämä rakkaus on yhä keskuudessamme. Vaikka tulisi kuinka pimeää tahansa, Jeesuksen valo loistaa pimeässä eikä pimeys saa sitä koskaan valtaansa. Joten meillä on paljon juhlittavaa. Kiitos Jumalalle!

Rakas Jumala,
Kiitämme sinua suurimmasta lahjasta: Jeesuksesta.
Avaa silmämme näkemään joulun todellinen merkitys.
Älä anna meidän koskaan pitää jouluihmettä itsestäänselvyytenä.
Sen sijaan auta meitä aina ihmettelemään rakkauttasi.
Siunaa meitä tänä jouluna,
auta meitä juhlimaan Jeesuksen syntymää suurella ilolla.
Tätä pyydämme Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Jouluiloa sinulle rakas ystäväni! Saakoon Hyvä Jumala koskettaa sinua tänä jouluna oikein erityisellä tavalla, erityisesti jos olet yksin tai suuressa ahdingossa. Ota vastaan jouluihme omalle kohdallesi ja anna Jumalan lupausten juurtua sydämeesi. Ole suuresti siunattu, ystäväni! Jeesus on kanssasi, sinä et ole yksin, vaikka siltä tuntuisikin.

2 thoughts on “Jouluihme

  1. Kiitos kirjoituksestasi. ❤ Jumalan kosketusta ja todellista jouluihmettä tarvitsen tänä jouluna erityisen paljon.

    1. Sitä rukoilen sinulle ja sinun kanssasi. Jeesuksen kanssa kaikki on mahdollista. Jätä kaikki hänen huolekseen ja lepää sinä tässä ilossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *