armoa arkeesi

Jumalan lupaukset kantavat

Jumalan lupaukset kantavat

Jumalan lupaukset ovat niin suuret ja moninaiset, että voit olla aivan varma, etteivät ne koskaan lopu ja niitä riittää aivan joka lähtöön. Aina ja ikuisesti. Jumalan lupausten varaan voit rakentaa koko elämäsi. Ja ne kantavat.

Sinun lupauksesi on kurjuudessa lohtunani, se virvoittaa minut jälleen. (Ps. 119:50)

Kuten R.C. Sproul on sanonut, usko sisältää luottamuksen Jumalan tulevaisuudenlupauksiin ja niiden toteutumisen odottaminen”. Joten luotetaan Jumalaan ja hänen lupauksiinsa. Me olemme hyvissä käsissä.

Jumalan lupauksiin uskominen ja luottamisen opimme pikkuhiljaa ja sen seurauksena opimme olemaan murehtimatta. Ja se on siunaus. Josh McDowellin sanoin ”Se, että tiedän, että Jumala on uskollinen, auttaa minua olemaan joutumatta murehen alhoon. Kun tiedän, että hän tekee niin kuin hän on sanonut ja saa aikaan sen, minkä hän on luvannut, saa aikaan sen, että huolestun tilanteesta vähemmän.”

Jumalan lupaukset kantavat

Miten sitten pystymme lopettamaan murehtisimisen? Tämä ei tietenkään ole helppoa, mutta keskeistä on ”antaa Jumalan lupausten paistaa ongelmiimme”, kuten Corrie Ten Boom ohjaa meitä. Se kuulostaa hyvältä, sanot. Mutta miten tämä sitten tehdään? Sinä annat ongelmasi Jumalalle rukouksessa. Ja luotat siihen, että Jumala auttaa sinut kaiken läpi. Ja, voit olla varma, hän tekee niin.

Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen. (Nahum 1:7)

Kuten Dietrich Bonhoeffer on sanonut ”Jumala ei anna meille kaikkea haluamaamme, mutta hän täyttää lupauksesta, johdattaen meidät parasta ja suorinta tietä hänen luokseen.”

Ja tämän hän itse on meille luvannut: iankaikkisen elämän. (1 Joh. 2:25)

Jumala todellakin täyttää lupauksensa. Ihan jokaisen. Ja Jumalan lupaukset eivät ole vain superuskovaisia varten vaan ne ovat kaikkia Jumalan lapsia varten. Jokainen Jumalan lupauksista on myös sinua varten, ystäväni. Jeesus olisi tullut vain sinua varten. Joten iloitse. Ja pysy Jeesuksessa ja luota siihen, että Jumalan lupaukset kantavat sinut kotiin saakka.

Rakas Jumala,
Kiitos, että rakastat meitä niin paljon,
että olet antanut meille tuhansia lupauksia
ja että pidät jokaisen niistä.
Antaudumme sinulle
ja rakennamme elämämme sinun ja lupaustesi varaan.
Siunaa meitä, Herra.
Anna meidän tuntea läsnäolosi tänään ja iankaikkisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Ole suuresti siunattu, rakas ystäväni. Tiedä, että Jumala on kanssasi nyt ja aina. Ei ole mitään paikkaa tai tilannetta, missä olisit armon ulottumattomissa. Ja armon voima on mittaamaton. Jumala yhä tänään tekee ihmeitä. Joten luota siihen, että Jumala tekee työtään sinussa ja siunaa sinua lupaustensa mukaisesti. Elä rohkeasti armon varassa, Jumala on kanssasi ja auttaa sinua!

1 thought on “Jumalan lupaukset kantavat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *