uskossa kasvaminen

Juo elämän lähteestä

Juo elämän lähteestä

Vietän aamuisin aikaa Jumalan kanssa rukoillen ja Raamattua lukien. Tänään vahvasti tunsin, että Jumala haluaa muistuttaa minua (ja sinua) siitä, että hän on Elävä Vesi, kaiken hyvän antaja ja iankaikkisen elämän lähde. Nämä ovat fantastisia asioita, mahtavia Jumalan lahjoja lapsilleen. Hän antaa meille kaiken, me olemme vain vastaanottajia. Meidän ei tarvitse kuin pysyä hänessä vastaanottaaksemme hänen lahjansa. Muutama tuntia myöhemmin törmäsi tähän Gloria Copelandin (vapaasti käänneettynä) sitaattiin ja ymmärsin, että Jumala todella haluaa sanoa meille: Juo elämän lähteestä!

”Elämässä on helppoa tyytyä jo saavutettuun tietoon eikä etsiä uutta. Meidän tulee ylläpitää yhteyttämme Jumalan kanssa nauttiaksemme tuoreesta öljystä, sitten ei ole enää vanhaa öljyä. Jumalan elämää tai Jumalan läsnäoloa ei voi varastoida, sen pitää olla tuoretta. Se on elämän lähde, jatkuvasti pulppuava.”

Meidän tulee juoda jatkuvasti elämän lähteestä, muutoin hengellinen hyvinvointimme kärsii. Kuten ei mannaakaan aikoinaan, ei myöskään Jumalan läsnäoloa voi varastoida. Meidän tulee ylläpitää yhteyttämme Jumalaan voidaksemme nauttia hänen läsnäolostaan ja kaikista hänen suomistaan lahjoistaan, jotka hän suo hänen yhteydessään eläville.

Ja niin Jumala on minun pelastajani. Minä luotan häneen, en pelkää, sillä Herra on minun väkeni ja voimani, hän pelasti minut.» Te saatte riemuiten ammentaa vettä pelastuksen lähteistä. (Jes. 12:2-3)

Juo elämän lähteestä

Niin vaikeaa, kun sen myöntäminen saattaa ollakin, meissä ei ole elämää ilman Jumalaa. Hän antaa meille jokaisen henkäyksenkin, mutta se ei ole ainut syy. Kaikki hyvä, kaunis ja merkityksellinen saadaan Herralta. Yksin me kuihdumme, mutta Jumalan kanssa me kukoistamme, se on niin yksinkertaista. Mitä pikemmin myönnämme, sitä nopeammin voimme kukoistaa hänessä.

Herra, sinä olet Israelin toivo! Kaikki, jotka hylkäävät sinut, saavat onnettoman lopun, jotka luopuvat sinusta, häviävät kuin tomuun kirjoitetut nimet. Sillä he ovat hylänneet Herran, elävän veden lähteen. 1Paranna sinä minut, Herra, niin minä paranen. Auta minua, niin minä saan avun. Sinua yksin minä ylistän! (Jeremia 17:13-14)

Todellakin me tarvitsemme uuden annoksen Jumalaa joka päivä. ”Juo elämän lähteestä” on hyvä neuvo. Jos teemme niin, meillä on kaikki hyvin. Näin on vaikeuksienkin keskellä. Kunhan vain pysymme Jeesuksessa, kaikki on hyvin. Sillä hänellä on iankaikkisen elämän sanat.

Joten pidetään yhteytemme Kristukseen tuoreena, hän tekee loput. Hän muuttaa, uudistaa, virkistää meitä joka kerta, kun tulemme hänen luokseen. Joten tehdäänpä niin. Uskollisesti. Innokkaasti. Iloiten.

Rakas Jumala,
Olet meille niin hyvä.
Ensinnäkin teit kaiken antaaksesi meille pelastuksen ja
toiseiksi, annat meille kaiken hengellistä hyvinvointiamme varten.
Kiitos, että yhä kutsut meitä luoksesi ja
kiitos, että otat meidät vastaan sellaisina kuin olet,
muttet kuitenkaan jätä meitä niille sijoilemme.
Opeta meitä, miten pysyä sinussa, miten ylläpitää yhteyttämme Kristukseen.
Tarvitsemme sinua elääkseemme täysillä ja kukoistaen.
Muuta meitä, uudista ja virkistä.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Rakas ystävä, juo elämän lähteestä! Iloitse siitä, että Jumala haluaa sinun pysyvän jatkuvassa yhteydessä hänen kanssaan. Elämän lähde ei koskaan kuihdu, vaan siitä riittää ammennettavaa aina ja iankaikkisesti. Joten opettele polku Jumalan luo ja juo elämän lähteestä päivittäin. Se ravitsee ja vahvistaa elämään yhä uudestaan! Ole suuresti siunattu, ystäväni. Jumala on suunnattoman hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *