usko

Remonttikohde pääsee taivaaseen

Remonttikohde pääsee taivaaseen

Elätkö sinä elämääsi ikuisuusperspektiivistä käsin? Suosittelen sitä lämpimästi, sillä se muuttaa kaiken. Se saa ainakin minut pohtimaan, millainen iäisyysarvo asioilla on ja päästämään irti asioista, joilla ei ole arvoa ikuisuudessa ja satsaamaan enemmän asioihin, jotka säilyvät ikuisesti. Tänään haluan kertoa sinulle uudenlaisen tavan nähdä taivas ja iäisyys, jonka ymmärsin tällä viikolla raamattupiirini nettikokoontumisessa. Tässä visiossa remonttikohde pääsee taivaaseen.

»Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta – enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen. (Joh. 14:1-3)

Me olemme kaikki kiireellistä apua tarvitsevia remonttikohteita, eikö? Onneksi meidän ei tarvitse remontoida itseämme päästäksemme taivaaseen. Remonttikohde pääsee taivaaseen armosta ja itse Jeesus on luvannut remontoida paikan juuri meitä varten.

Päästyämme perille taivaaseen, huomamme, että Jeesus on tehnyt täydellisen remontin meitä varten ja se saa meidät haukkomaan henkeä. Aivan kuten tapahtuu television remppaohjelmissa, kun omistajat saapuvat katsomaan lopputulosta. Jeesuksen remontti on vielä paljon parempi, hän on valmistanut meille paikan, joka sopii meille täydellisesti ja jossa kaikki haaveemme yhdistyvät.

Remonttikohde pääsee taivaaseen

Joten yksikään Jeesukseen uskovista ei ole koditon, vaikka niin olisikin tässä maailmassa. Jumala kutsuu meitä kotiin, ei mihinkään tylsään hotellihuoneeseen. Hän kutsuu meitä omaan kotiinsa, missä saamme levätä, iloita ja asua ikuisesti.

Oma paikkammekaan ei ole enää remonttikohde, emmekä ole siellä myöskään vuokralla. Siellä meillä on omistusasunto Isämme talossa. Se odottaa meitä nimellämme varustettuna.

Joten kannattaa ajatella elämää iankaikkisuusperspektiivistä käsin, jotta emme hukkaisi matkalla päämääräämme. Tämä elämä on ohi yhdessä hujauksesssa, mutta tuonpuoleisuus jatkuu ikuisesti.

Minä olen innostunut pääsemään aikanaan taivaankotiin ja kuinka mahtavaa nähdä matkan päätteeksi kuinka täydellinen remonttikohteestani tulee. Entä sinä? Käännytään yhdessä Jeesuksen puoleen ja jatketaan matkaamme kotiin. Kaikki on siellä upeampaa kuin osaamme edes kuvitella.

Rakas Jumala,
Olet meille niin hyvä, kiitos tosi paljon.
Kiitos, että kutsut meitä kotiin luoksesi ja tarjoat meille kaiken, minkä tarvitsemme päästäksemme sinne.
Anna meille niin paljon armoa kuin tarvitsemme.
Miten ihmeellistä, että valmistat meille jokaiselle sinne paikan.
Kiitos, että välität meistä niin paljon, että tee siitä meille jokaiselle parhaan mahdollisimman paikan.
Jatka myös meidän remontointiamme täällä maan päällä, tee meistä enemmän sinunkaltaisiasi.
Auta meitä elämään iankaikkisuusperspektiivistä käsin, jotta jaksamme taistella hyvän uskontaistelun.
Siunaa meitä, Herra, suunnitelmiesi mukaisesti.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Eikö olekin aivan ihanaa ajatella, että Jeesus odottaa meitä taivaassa meille varatun lukaalin kera? Siellä on nimi ovessa ja sydämellinen vastaanottokomitea odottamassa. Me olemme menossa kotiin, missä kaikki tuttu ja turvallinen yhtyy iloon ja rauhaan. Joten jatketaan matkaamme rohkeasti ja iloiten. Paremmat ajat edessäpäin! Ole suuresti siunattu, ystäväni!

6 thoughts on “Remonttikohde pääsee taivaaseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *