armoa arkeesi

Juo ilon virrasta

Juo ilon virrasta - mariannastalnacke.comTänään olen iloinnut Psalmien kirjasta Raamatussa. Se tuntuu sopivan mihin mielentilaan tahansa ja siitä löytyy aina jotakin uutta. Lisäksi koko elämäni tuntuu mahtuvan Psalmien kirjaan. Kuinka ihanaa huomata, ettei ole tuntoinensa yksin. Ja kuinka upeaa, että Sana paljastaa, pelastaa ja pyhittää. Eikä siinä vielä kaikki: Sana myös inspiroi, rohkaisee, nostaa ja kantaa, mitä milloinkin tarvitsen. Siksi pyrinkin siihen, että joka aamu lukisin Sanaa, sillä se salatusti siunaa lukijaansa. Ravitse meitä armollasi joka aamu, niin voimme iloita elämämme päivistä (Psalmi 90:14). Jumalan armon avulla voimme iloita elämämme päivistä. Kukapa ei sitä haluaisi tehdä? Tänään minut kutsuttiin juomaan Jumalan ilon virrasta. Tule sinäkin!

Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala!
Sinun siipiesi suojaan
rientävät ihmislapset.
Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin
ja annat heidän juoda ilosi virrasta.
Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon.
(Psalmi 36:8-10)

Juo ilon virrasta

Jumalan armo on ihmeellinen. Sen avulla voimme iloita elämästämme vaikeuksienkin keskellä. Kenenkään elämä ei ole tanssia alusta loppuun, jokaisen elämään mahtuu surua, riitaa, hankaluuksia, väsymystä, vastoinkäymisiä. Silloin emme jaksaisi tanssahdella, jos emme saisi juoda ilon virrasta. Omat voimamme loppuvat kesken mennen tullen, mutta Jumalan voimat eivät vähene. Jumalan siipien suojaan voimme kätkeytyä, Jumalan armon kilpi suojaa meidät pahalta. Herran armo ympäröi sen, joka häneen turvaa (Psalmi 32:10).

Jumala rakastaa sinua, juuri sellaisen kuin olet. Hän haluaa sinulle hyvää: yltäkylläisen elämän. Hän tarjoaa sinulle talonsa runsaita antimia ja kutsuu sinua juomaan ilon virrasta. Ilon virta ei ole lirisevä puro vaan kumiseva koski tai ryöppyävä putous. Ilon virta ei ehdy eikä Jumala anna meille kitsaasti. Jumala antaa avokätisesti ja yltäkylläisesti. Hän haluaa, että voit hänen armonsa avulla iloita elämäsi päivistä.

Miksi sitten niin usein käännämme selkämme Jumalalle? Miksi luulemme, että omat eväämme ja rahkeemme riittävät tai miksi edes yritämme pärjätä vähäisillä resursseillamme? Miksi emme käänny Jumalan puoleen ja anna hänen ravita meitä armollansa niin että voimme iloita elämämme päivistä?

Minä ainakin haluan tehdä juuri niin. Tule sinäkin! Juodaan ilon virrasta!

 

Rakas Jumala,
Anna meille anteeksi,
ettemme ymmärrä rakkautesi ja lahjojesi runsautta.
Ympäröi ja ravitse meitä armollasi, Herra,
niin että voimme iloita elämämme päivistä.
Anna meidän juoda ilosi virrasta elämämme loppuun saakka.
Jeesuksen nimessä,
Aamen

P.S.

Millaisia ajatuksia tämä sinussa herätti? Voit myös kertoa millaisista aiheista haluaisit blogikirjoituksia tai voit lähettää myös kysymyksiä, jos haluat. Voit tehdä niin joko kommenttiosiossa tai voit lähettää minulle sähköpostia (osoitteen löydät Yhteystiedot -palkin alta). Olet tervetullut myös tilaisuuksiini (niihin voit tarkemmin tutustua Tilaisuudet -palkin alta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *